Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabójcza ryjówka

Kradzież w pracy

Polecane posty

W piątek poginęły dziewczynom w dyżurce perfumy, kosmetyki i pieniądze. Co ciekawe, jedna z sanitariuszek byłą miesiąc temu u tarocistki i tamta powiedziała jej, że w grupie instr. jest złodziej. To osoba, która pracuje już u nas długo i nikt by się tego po niej nie spodziewał. Dzisiaj jak się dowiedziałam, to zaniosłam wszystkie wartościowe rzeczy do swojej szafki zamykanej na klucz w szatni. Macie jakiś pomysł, jak się dowiedzieć, kto jest złodziejem?

Gość warmpinacolada
Ukryta kamera? A jak wyjdzie na jaw kto to, to mu ręce przy dupie upierdolić

Gość może to ta co
była u wróżki, a teraz ma wymówkę :classic_cool:

Bierzesz starą komórkę z kamerą, albo np kamerę internetową + palmtop i instalujesz ją tak aby nikt nie zobaczył... i czekacie. Po wszystkim proponuję aby wykonać na tym złym człowieku rytualne bukkake połączone z pisingiem :classic_cool:

Gość DUŻE LITERY ;D
zgłosić na policje a samemu obserwować czy aby któraś sie nie wzbogaciła troszkę ostatnio:)

Już podobno kiedyś taka afera w pracy była, zanim jeszcze zaczęłam tam pracować. Oskarżona została koleżanka, druga składała zeznania na policji, ale oczyszczona została z zarzutów.

Gość DUŻE LITERY ;D
ile was tam jest? która ma faceta co mu źle z oczu patrzy? przeważnie kradną te co muszą bo inaczej dostaną po gębie od faceta jak im zabraknie na fajki lub ognisty napój:(

Gość DUŻE LITERY ;D
trudna sprawa , no trzeba w takim razie pilnować teraz swoich rzeczy:( , ale pracować w takiej atmosferze braku zaufania- współczuję:(