Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje fachowca

pomocy, może mi ktoś powiedzieć co mogło się zepsuć?

Polecane posty

Gość A-Team no1
" przed instalacja systemu " Ale wydarzyło się coś wtedy, tzn. uderzyłaś komputerem w coś, grzebałaś w środku, instalowałaś jakieś specyficzne programy itp. ?

Gość potrzebuje fachowca
dobra ale znowu mam problem tylko sie nie smiejcie ale nie umiem wyciagnac plyty glownej a zeby wyciagnac grafike musze ją wyciagnac bo ma taki zaczep, odkrecilam juz wszystkie srubki i nie idzie coś ją trzyma :O ale jestem tempa

Gość A-Team no1
Kombinuj, kombinuj ... :-) Teoretycznie, jeśli masz włączoną aktualizację, to system sam powinien ściągnąć niezbędne sterowniki, nie tylko do grafiki. Tak jest w Viście i Siódemce ... nie wiem, jak to jest z XP-ekiem. Po tym screenie, który zamieściłaś, to raczej masz jakiś stary system.

Gość potrzebuje fachowca
dobra wyciagnelam, tak mam starego xp, dobra wylaczam komputer i wloze tą karte mam nadzieje że komputer mi sie uruchomi bo nieraz nie łapie wiec niedługo mam nadzieje ze wracam w razie jakbym nie wrocila to komputer padł mi calkowicie, dlatego podziekuje juz teraz w razie jakbym nie wrocila, z gory dziękuje:)

Gość potrzebuje fachowca
dobra, działa:) kocham was normalnie was kocham, dziekuje naprawde za pomoc i zycze miłego dnia :)