Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hed5yreurfujfjf

MOZNA MIEC ALEGIE NA ALKOHOL?

Polecane posty

Gość hed5yreurfujfjf

zaraz nie wytrzymam.. cala twarz mnie swedzi i mam takie czerwone plamy:O:O dopiero wczoraj tak mi sie zrobilo, w sobote piłam. Mam alegie i podobno egzeme (nie mialam badan jeszcze:O) i nie wiem co mam robic... do alergologa iść ? Bo moja dermatolog dala skierowanie na te badania ale bylam w jednym miejscu i dopiero mozna sie zarejestrowac na grudzien chyba.. a ja juz nie wytrzymam, ciagle jakies wysypki swedzi i wogole, przynajmniej bede wiedziala czego unikac.. pomozcie

Gość uooooo00000111
moj tata ma uczulenie na piwo, a dokladnie na chmiel... wiec mozna miec tez na alkohol alergie :O

Gość kkarrusia
oczywiscie ze mozna moj narzeczony ma na gluten =alkohol

Gość czy zdarza wam się kupować w s
w alkoholu nie ma glutenu i dobra wódka nie uczuli, (co innego wino czy piwo gdzie są te owoce, w dobrej wódce nie ma prawa być grama psznicy czy glutenu) ale inna sprawa jest taka, że nie każdy organizm potrafi trawić alkohol w takich ilościach. co dzień jedząc owoce dostarczasz etanol i metanol ale nie jest tego dużo a jak pijesz to czasem jest tak że organizm nie nadąża tego trawić. najlepiej sprawdzić na co masz stosując dietę eliminacyjną, poszukaj w necie o takich testach (o ile to żywność)