Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdeeeeeeeeeee

Glupia syt.

Polecane posty

Gość kurdeeeeeeeeeee

nie biore od przeszlo 2 mies tabsów wiec musimy z chlopakiem uwazac. nie kochalismy sie juz ponad 2 tyg chyba. wczoraj wyjatkowo u mnie, bo u niego zawsze mozemy, moglismy sie kochac. bylo milo, nakrecilam sie okropnie, nie moglam juz wytrzymac, wyciagnełam jego kutasa, sciagłam spodnie, chce tu juz na niego wskoczyc a on z taka glupawa mina " tylko wiesz, on moze byc nie do konca czysty " i dupa. zrobil mi palcoweczke, bylo ok ale jestem zla ze tak sobie trzepie. ok, kazdy to rrobi wiec nic mu nie mowie, nie widze tego wiec uznaje ze tego nie ma ale jak juz przez to nie mozemy sie kochac to jestem zla... ... musiałam to napisac :/

Gość kurdeeeeeeeeeee
no dobra, moze zbyt dobitnie to napisałam ale wkurwilo mnie to ze facet moze sie kochac ale nie... bo sobie ... no wlasnie. :/

Pisz po polsku drogie dziecko i nazywaj rzeczy po imieniu. Nie sposób zrozumieć co masz na myśli. Ja jednak wzniosłam się na swoje intelektualne wyżyny i wnioskuję, że chodzi o to, że zwalił sobie konia i niby miał na pauce resztki spermy. Nasuwa mi się bardzo proste rozwiązanie-wystarczyło go umyć :classic_cool: A tak w ogóle to wy chcecie mieć dzidziusia, że się nie zabezpieczacie?

Gość kurdeeeeeeeeeee
dzieckiem nie jestem i dziecka nie planuje. mam uczulenie na gumki wiec odpadaja a od tabletek musiałam zrobic przezrwe wiec przez te 2 mies mozna powiedziec ze sie nie zabeszpieczamy tylko uwazamy. niby to zadna metoda ale poki co dziala. doodam ze gdybym zaszla to nie plakałabym z tego powodu, dlatego godze sie na seks bez zabbezpieczenia. niby mogl isc i go umyc ale mi sie w tej samej chwili juz go odechcialo. to bylo jak wiadro zimnej wody na glowe.

Uważacie czyli rozumiem stosunek przerywany? Bo kalendarzyk po odstawieniu tabletek jest bardzo ryzykowny.

Gość kurdeeeeeeeeeee
tak, przeywany.

ja sie tak zastanawiam.... ciagle tutaj sa dziewczyny, ktore maja "uczulenie" na gumki...... mmmmmm bardzo ciekawe...... co do tego przerywania brania tabletek.... tez medyczna przyczyna?????? (prosze cala moja wypowiedz przeczytac z wyrazna ironia w tonie wypowiedzi)

Gość kurdeeeeeeeeeee
aa czemu mialabym klamac? chwila seksu w gumce i zaraz mnie piecze. tabletki- biore od 16-ego roku zycia bo nigdy nie mialam ich regularnych. teraz lekarz powiedzial ze po tym 1,5 roku brania trzeba zrobic przerwe. mialam brac jeszcze przez 2 mies, potem przerwa 2 mies i zobaczyc czy okres bedzie normalnie. ze go nie bylo to luteina. znow hormony, po 2 mies znow przerwa i teraz jestem na etapie brania luteiny bo kresu znow barak. wiec wiesz, czasem tak jest ze hormony brac trzeba nie tylko po to by sie zabezpieczac.

Gość kurdeeeeeeeeeee
tak napisałam ze wyszlo ze mam nascie lat. od 1,5 biore bez przerwy , wczesniej brałam ale nie tak ciagle tylko czesciej robilam przerwy.

wiesz to albo cos nie tak rozumiem albo twoj lekarz jest niekompetentny..... nie zaproponowal innej metody zabezpieczenia???????

"nie zaproponowal innej metody zabezpieczenia??????? " No Kotko z tym to pojechałaś :D Jeszcze mi nigdy żaden lekarz nie proponował przy odstawieniu tabletek żadnej metody antykoncepcyjnej :D Może jak bym zapytała to bym poradę otrzymała :)

Gość kurdeeeeeeeeeee
nie zaproponował bo go o to nie prosiłam. przerwa ma trwac 2 mies, ze swoim widzimky sie sredio 1-2 w tyg. i nie zawsze musi byc sex wiec mozemmy sie tak pomeczyc.

przepraszam perwersjo.... ja mieszkam w za bardzo ucywilizowanym kraju :o chyba ....... a wracajac do tematu to nie rozumiem, dlaczego sie zloscisz na niego????? Trzeba bylo umyc.... od razu zabawa we dwojke.... Badz wdzieczna, ze byl taki szczery..... wiedzial, ze mieliscie mozliwosc sie kochac?

Tak sądzę Kotko, że to nieco inne realia :D Ja z powodu problemów zdrowotnych chodzę do dwóch ginekologów i żadna z nich nigdy nie pytała kiedy miałam ostatnio robioną cytologię. Jedynie położna mnie zawsze o to pyta :o A to przecież ani bolesne, ani drogie, ani jakoś szczególnie dla lekarza pracochłonne, a życie może uratować. I raz! Jeden jedyny miałam badane piersi :o

Jak się bierze tabsy to się jest już na tyle duzym, by wiedziec jak można się zabezpieczyć. Lekarz do tego niepotrzebny. Ale moze ty zyjesz w kraju, gdzie co druga nastolatka w ciąże zachodzi? Jak się długo bierze tabsy to trzeba raz na jakiś czas robić sobie 2-3 mies przerwy.

"Jak się bierze tabsy to się jest już na tyle duzym, by wiedziec jak można się zabezpieczyć. " Ciekawe :) Bo tabletki lekarze przepisują bez problemu dziewczynom od 18 roku życia. Jakoś codziennie na forum pojawiają się pytania, od dziewczyn w wieku 15-powiedzmy 22-23 lata, które zadają pytania czy mogę być w ciąży :o Przy tym podają bardzo przydatne informacje-kochaliśmy się dwa dni po okresie :o Za przeproszeniem-gówno wiedzą :o