Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffecoffe

milosc do brzydkiego faceta - mozliwe?

Polecane posty

Gość coffecoffe

prawie sie nie znamy, widzialam go dwa razy w zyciu - z tym, ze za pierwszym razem spedzilam z nim 3 dni - obydwa przypadki to imprezy. nigdy pewnie juz sie nie spotkamy. jest brzydki, nawet bardzo. krzywy nos, bardzo chudy - zero miesni, ok 175cm, za kazdym razem ubrany byl jak wiesniak. a jednak, cos mnie w nim urzeklo. czy to mozliwe? zawsze krecili mnie faceci o dziewczecej urodzie, tj. tacy delikatni. a teraz brzydal :P

mozliwe....rozejrzyj sie na ulicy ;) zreszta dla was liczy sie wnetrze ;)

Gość mistic
tak, możliwe

Gość coffecoffe
wiem, widze na ulicy i takie zroznicowanie w parach ona ladna on brzydki i vice versa tlumaczylam sobie rozbieznoscia gustow. ale ja po prostu widze, ze on jest brzydki! ale tak mnie kreci, ech :P

Gość niemożliwe, pusta jesteś
Według mnie jak dziewczyna leci na brzydkiego nieumięśnionego kurdupla to oznacza że jest bardzo głupia i pusta :( Chociaż 175 cm to nie jest wcale aż tak źle. Najgorsi to są tacy co mają 169 cm :(

Gość gfhfhdfshfdh
p.b. ile masz lat i co robosz na damskim forum?:)

Gość dfgfdghngbfjmghnjkh
też mam ten problem, z jednej strony cos w nim pociąga, zaś z drugiej wygląd odpycha;/

Gość czy on jest taki jak
ten na zdjęciu, czy jeszcze brzydszy? Bo brzydszego niż ten na tej focie chyba nigdy nie spotkałam: http://img543.imageshack.us/img543/6991/rowy.jpg niski, 0 mięśni (jedynie brzuch piwny), krzywy nos, łysina - czego chcieć więcej :P

Gość coffecoffe
moze troche wyzszy jest. hehe, a co ma wyglad osoby, ktora ci sie podoba do bycia pustym lub glupim? ;) najgorsze jest to, ze mam chlopaka, od ktorego jestem uzalezniona psychicznie. nie wiem, czy go, nie boje sie samotnosci, boje sie, ze rozejscie bedzie najgorszym bledem w moim zyciu. no, ale to juz inna sprawa

Gość czy on jest taki jak
Jednak powinnaś się cieszyć, że nie wygląda tak fatalnie jak ten na zdjęciu co Ci pokazałam!! Tamten to dno, żadna normalna laska w życiu nie chciałaby sexuz takim (chyba że prostytutka w agencji za grubą kasę!!)

Gość coffecoffe
wlasnie mnie w nim wyglad nie odpycha. twierdze, ze jest brzydki, ale chetnie bym sie z nim umawiala. jednak to niemozliwe ;) ciezko porownac, bo to zupelnie inna kategoria ;)

obawiam sie ze jestem za stary... co tu robie...? zabijam nude na sluzbie... :)

Gość no ten na zdjęciu
faktycznie fatalny. Według mnie żadnej lasce się nie spodoba, jest nieseksualny, niski i nie tyle co brzydki ale po prostu odpychający fizycznie!!!