Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apallalalal

kto pogada

Polecane posty

Gość apallalalal

Gość ktośka3333
ja

Gość apallalalal
smutno mi cholernie i nie moge sie dzis pozbierac, łzy w oczach :(

Gość ktośka3333
Co sie stało? Może po prostu jesienna depresja?

Gość jajajajajajajajajja
a co sie stalo??

Gość apallalalal
w maju poznalam faceta przez neta. zauroczylam sie niezmiernie, z wzajemnoscia, ale po czasie nei od razu. spedzilismy super weekend, potem spotykalismys ie, spacery przy blsku ksiezyca, etc. potem on stracil prace, nie mial jej z 3tyg. zlapal potwornego dola, spotykalismy sie, az ktoregos dnia sms, ze zostanmy porzyjaciomi. potem sie spotkalismyz 3 razy inaczje juz mowil, znow byla bliskosc fizyczna, nie sex. az zaczal nowa prace, gdzie pracuje prawie calymi dniami, apotem spi. spotkalismy sie 2 razy w ciagu 3 tg, 2 razy odwolal bo byl chory, ale do rpayc i tak chodzil. wczoraj psial, ze nzow sie zle czuje. codziennie psize sms co u mnie, na dobranoc. a ja jestem na maxa wkurwiona, bo nie wiem na czym stoje od poczatku, zalezy mi na nim, a on ma to w dupie, a to naprawde fajny facet i lat ma tez nie malo

Gość ktośka3333
hmmm... Jak ma lat nie mało i jest ciągle sam to może mu tak dobrze i nie chce tego zmieniać. Zauważył, że się zaangażowałaś więc postanowił ochłodzić kontakty. Odzywa się ciągle bo nie umie do końca z Ciebie zrezygnować. Nie brzmi to najlepiej ale znam kilka takich typów.

Gość apallalalal
wyslalam mu smsa, czy lubi sie bawic ludzmi po sekundzie odpisal, ze nie

Gość ktośka3333
A co miał ci odpisać? Ja kiedyś napisałam koledze, który przestał sie odzywać napisałam cytat z małego księcia o odpowiedzialności za coś co się oswoiło, to się też oburzył.

Gość apallalalal
:( siedze i rycze

Gość ktośka3333
Nie znam całej sytuacji. Ale moim zdaniem możesz sobie powoli zacząć dawać z nim spokój. Pracuję prawie z samymi facetami i oni rozmawiają ze mną czy przy mnie swobodnie. Ograniczanie kontaktu to ich ulubiony sposób na zrywanie. Tchórze.

Gość apallalalal
1 facet ktoremu pozwolilam sie do siebie zblizyc

Gość apallalalal
pozwoliłam mu tez na anal sex

Gość apallalalal
podszyw, mam dola, zlituj sie

Gość apallalalal
up

Gość A takie coś...
Autorko, spotkaj sie z tym kolesiem i zapytaj wprost w jakim kierunku zmierza Wasza znajomosc. Bez szczerej rozmowy ani rusz.

Gość apallalalal
tylko, ze ja juz sie o t prosic nie bede, a on nie proponuje :(

Gość A takie coś...
Nic na sile, pamietaj. Jesli nie dazy do spotkania, nie chce szczerze porozmaiwac, to znak, ze dal sobie spokoj. Przykro mi, faceci to proste stworzenia. TYlko niektorzy nie maja odwagi, aby powiedziec wprost, z eto koniec znajomosci, tylko rzadziej sie odzywaja, zganiaja ze sa zapracowani, po czym przestaja sie odzywac. Coz, tak to juz jest. Przytulak dla Ciebie, nie zasmucaj sie. Znajdzie sie inny facet, ktory Ci zawroci w glowie i pokocha z wzajemnoscia - zobaczysz. TYlko potzreba na to czasu. Pozdrawiam.

Gość apallalalal
jestes z tematu obok? :) dzieki, ale to nie pociesza.szczegolnie, ze to 1 facet, do ktorego sie tak przywiazalam. zranil mnie raz, wybaczylam. bylo milo. :(