Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OBAMKA

Dieta Dukana ( proteinowa , białkowa ) pomocy !

Polecane posty

Gość dukanka sranka
o nie wiedziałam z tym słodzikiem, dzięki za radę

dzięki za tego omleta :d o takie dania wlasnie mi chodzi :D a moge chyba posmarować ręcznikiem papierowym patelnie olejem nie?

dzieki za tamte przepisy :d ale na razie w pierwsze fazie jestem wiec nie bardzo sie przydadzą :d

Gość dukanka sranka
pewnie że możesz, będzie lepiej odchodził :)

a to białko mam ubić na sztywno ? czy jak ? Omleta jeszcze nigdy nie robiłam :D

Gość dukanka sranka
tak na sztywno

Gość dukanka sranka
ja to pewnie serek zaliczę jakiś albo jajecznice

a jajecznice jak robisz ? z czym ? ja mam dwa danio w lodówce i modle się aby mnie nie pokusiło .

Gość w diecie dukana w fazie pierws
ja sobie dzisiaj już nie będę marnowała jajek, korzystam z okazji przerwania diety i jem czekoladę :D ale rano zjem duuużo jajek, jejku jak ja je uwielbiam 😍:classic_cool:

Gość dukanka sranka
dziś jajecznicę z pomidorem bo mogę, ale jak nie mogę to z plackiem jem np chociaż tych jajek w diecie tez nie można za dużó chyba

ej to jak z tymi rybami ? Moge te paluszki sobie odsmażyć ? troszeczkę oleju wezme tak aby nawet nie pływało nic prawie :D i na malutki ogień . Co myślicie ?

ale co z tą rybą ?:D mogę paluszki ze 2 usmażyc na bardzo małej ilości oleju ? No chyba sie powinno tak usmażyc :d ręcznilkiem papierowym przetrzec po patelni i wystarczy :d

Gość dukanka sranka
ale widzę w Tobie desperację z tą rybą :D nie jestem przekonana czy sie usmaży na tak małej ilości oleju, nie próbowałam :) a może w rękawie zrób?

Konkretnie opisz o co chodzi z tym rękawem ?:D ze mnie zadna kucharka więc wiecie :d No tak uparłam się na nią bo bym zjadła sobie taka rybkę . A wędzonych nie lubie . Znaczy nie próbowałam ale ogólnie takich surówych rzeczy nie jadam . 10 dni przede mną a ja ciągle mam jesc jajecznice , placuszki i serek homogenizowany ? :D znudzi mi się to za szybko :d o i omleta dodam , bo kolezanka mi tu podrzuciła danio dodatkowe :d z takich rzeczy potrzebuje jeszcze jakichś jedzonek. takich własnie typu : omlet , jajecznica itd :d rowniez ogólnie takich łatwych i szybkich do przyrządenia . No jak juz to moge poczekać i robić 30 min więc srednio szybkich ale łatwe coś na pewno :D

nie wiem coś wymysle . ale zaraz sie skusz ena czekoladowego serka eh nie moge mam ze 4 sereczki danio itd . na kolacje cos wymyslic musze zaraz . moze jogurt homogenizowany .

Gość dukanka sranka
ja kupuję serek homogenizowany 'maćkowy' 0% tłuszczu i dodaję pół łyźki kakao i jest serek czekoladowy (możesz dodać teź zapach waniliowy :)

dobre ?:D No zobacze . abym tylko kakao miała :d dzięki :D o takie cos wlasnie mi chodzilo :D łatwe proste przekąski itd :d

Gość dukanka sranka
ale nie kakao z cukrem tylko takie odtłuszczone, bez cukru, jak sie do ciast dodaje np wedla

no ja wiem takie zwykłe. To takie z młynkiem na opakowaniu to chyba normalne nie ? dodałam juz więc oby było to dobre :d mm nawet nawet w smaku :D eh fu! gorzkie:D

bardzo gorzkie :d zepsułam se serka :D ale co tam :d zjem . tylko aby mnie brzuch nie rozbolał bo jakoś dziwnie mi smakuje :d

Gość dukanka sranka
to słodzik dodaj :)

Gość dukanka sranka
może za dużo dodałaś kakao? ja to pół płaskiej łyżeczki daję

no ja to na oko to gdzieś z łyzeczkę . eh okropne :d ale wytrzymam :D a kakao mozna spokojnie jesc ? nie no dobrze ;D zjem takie coś nie dobre i mi sie odechce więc juz po 20 nie bede jeść nic :

Gość GOSIKOL
dukanka sranka ..od lipca schudlas tylko 10 kilo????ło na kazdej MZ bys tyle schudla bez koniecznosci robienia sobie szamba w jelitach:O

Gość Ja już nie wyrabiam na tej
diecie. Niedobrze mi od serków wiejskich. ;/ A tak ładnie chudłam.

Gość dukanka sranka
piję ale takie 0,5 % tłuszczu, niektórzy mówią że to 5 płukanie bańki po mleku ale mi nie przeszkadza :) piję do kawy, albo samo, albo zalewam ciepłym otręby :)