Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona frelcia

Mam ochotę na skok w bok

Polecane posty

Gość zagubiona frelcia

Jestem w szczesilwym zwiazku od ponad 2 lat. Niedawno poznałam w pracy fajnego faceta i mam straszna ochote na "skok w bok"..... niedługo to zrobię.... Pytanie czy będe umiala z tym życ? Czy nie wpłynie to negatywnie na pracę? Proszę dziewczyny o podobnych doswiadczeniach o info. jak to było/jest u was?

Gość do usuniecia
masz nasze blogoslawienstwo WYPIERDALAJ

Gość zagubiona frelcia
Wow.... ale o odpowiedź prosiłam dziewczyny o podobnych doświadczeniach - a nie zakomplesione dziewice czy też sfrustrowne rozwodki :)

Gość małp@
Nie rób tego, skoro jak twierdzisz jesteś w szczęśliwym związku. Może na początku jest fajnie, ale potem to już tylko gorzej. Jak twierdzi mój przyjaciel to potem to już równia pochyła. Decyzja należy do Ciebie.

Gość do usuniecia
zagubiona frelcia-------> ty uwazasz ,ze tylko rozwodki i zakompleksione dziewice nie wystawiaja sie na kurestwo :D:D:D

Gość tesia222
To nie wpłynie negatywnie na prace, wręcz odwrotnie nie spróbujesz nie będziesz wiedzieć

Gość zagubiona frelcia
nie uważam żebym się na kurestw wysawiała. Nie uważam żeby ktokolwiek miał prawo mnie oceniać. A komentarze kóre tu przeczytalam, w wiekszości są ojawem komleksów i frustracji...

Gość do usuniecia
a jak to nazwiesz :D miloscia od tylu :D

Gość zagubiona frelcia
no właśnie spróbowac sprobuje na pewno. A niepewność skutków powoduje jeszcze większe napięcie :)

Gość zagubiona frelcia
Niech będzie i od tyłu, choć na początek pewnie zdecyduję się na inną konfigurację :)

Gość 1234qwer
zastanow sie czy ten zwiazek jest szczesliwy skoro masz taka ochote. Pomysl jak bys zareagowala gdyby Twoj facet skoczyl w bok. Jeli jest to ci obojetne - to skoncz zwiazek i skacz na tego nowego. Mam wrazenie ze najpierw skok w bok pociaga - a pozniej przychodza wyrzuty sumienia. szkoda sie pozniej męczyć

"Pytanie czy będe umiala z tym życ? Czy nie wpłynie to negatywnie na pracę ?" dobrze trafiłaś, bo na pewno znajdziesz tutaj sporo fajnych kobiet, które upewnią Cię w przekonaniu, że to wina Twojego partnera... I mam nadzieję, że ten fajny facet z pracy ma małego.

Gość małp@
Frelcia, ja to przeżyłam. Nie warto

Gość do usuniecia
Jeli jest to ci obojetne - to skoncz zwiazek i " ale wtedy to nie bedzie skok w bok :D

Gość zagubiona frelcia
małp@ - a dlaczego nie warto? mozesz cos wiecej powiedzieć?

buahhaa,,,gdzie zywiosz nie jebiosz,, a jak co to sie przekonasz i bedziesz te powiedzonko pamietala na zawsze

Gość małp@
Napisałam Ci powyżej.

Gość tesia222
Nieprawda z kolegą z pracy fajnie i na dodatek będziecie sie dziennie widywali. Przeżyłam to i nikt nic nie wiedział:)

Gość zagubiona frelcia
no wlasnie tez licze na dreszczyk emocji i ze sie nikt nie dowie .. :)

Gość kobieta 28
"Pytanie czy będe umiala z tym życ? Czy nie wpłynie to negatywnie na pracę ?" Niesadze abys umiala z tym zyc, jesli naprwde jestes szczesliwa, na prace pewno negatywnie nie wplynie, raczej bedziesz chetniej do niej chodzila. Mialam podobna sytuacje ale finalnie nieskoczylam, bo zrozumialam ze to ja z wyrzutami zostane sama i nie bede umiala sobie spojrzec rano w face. A jestem zajebiscie szczesliwa w zwiazku. wiec wymyslilam ze ta chec jest z tytulu tego ze juz w zwiazku mam wszystko oblookane i stad ta tesknota, za dreszczykiem. zadbaj raczej o dreszczyk emocji w swoim zwiazku bo moze tego Ci brak . np. zainicjuj sex w aucie hehe albo rzuc sie na swojego faceta na spacerku w lesie zrob lodzika to jest to :) powodzonka sex jest the best :)

Gość fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
twoja sprawa komu dajesz dupy szmato

Gość tesia222
tylko bez Takich tekstów mi tu.......................

Gość flexw
mowie ci seks z boku wyglada lepiej

Poproś przyszłego kochanka o komplet badań. Nie chcesz psuć nastroju tak przyziemnymi sprawami? Że co? On na pewno nic? Nie spróbujesz się dowiedzieć - uż nigdy nie będziesz wiedzieć na pewno. Miłego bzykanka I tradycyjnie - niech się wyda. Jak szaleć to szaleć... Słowo do Twojego faceta: Nie łam się... przynajmniej dobrze gotuje...