Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła pilotkaa

czy pilot wyceiczek moze byc introwertykieM?

Polecane posty

Gość przyszła pilotkaa

wybrałam wykształcenie turystyczne bo uwielbiam podrózować, chce teraz zrobic kurs pilota wycieczek zeby z czegos zyci polaczyc podroze z praca. jestem introwertykiem, publiczne przemawianie nie lezy w moich zainteresowaniach raczej i calodzienne wrzeszczenie moze mnie wykończyć, ale czy moje predyspozycje osobowosciowe wykluczaja mnie z tej pracy? czy sa tutaj piloci ktorzy sa nieśmiali albo introwertykami a mimo to, podrozuja i opowiadaja o wspanialych miejscach?

Gość w diecie dukana w fazie pierws
introwertyk... czy wiesz co to oznacza? to chodzi o to jak odpoczywasz, a w pracy sie pracuje a nie odpoczywa

nieśmiałość można zwalczyć, sama jestem tego przykładem,w każdym razie w pracy można zwalczyć. też jestem nieśmiała a mam pracę gdzie b. duży kontakt z ludźmi jest

Gość przyszła pilotkaa
cechy osobowosciowe wychodza przy pracy i odpoczynku, jeśli lubisz towarzystwo to bedziesz plotkowac i w pracy a nie tylko latać po imprezach

ale ekstrawertyzm czy introwertyzm dotyczy sposobu spędzania wolnego czasu. ja jestem dość aspołeczna, nie lubię ludzi, ale mam pracę z ludźmi, a potrafię się przestawić. fakt, że jest to męczące i ją będę zmieniała, ale nie jest nie do zrobienia.

Gość ja pierdddoooolę
"ale ekstrawertyzm czy introwertyzm dotyczy sposobu spędzania wolnego czasu" Kocham ludzi, którzy gówno wiedzą, ale się wypowiadają :O

Gość ktorywybrackurs-gaudeamus?
hm