Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

podejrzewam,ze moj facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość yhyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

moze i jestem glupia i mam takie mysli,bo mam obsesje ale tak jest,nie wiem czemu,ale sami macie chyba nieraz jakies przeczucia?i ja takie mam,niby nie daje mi powodow ale...on jest policjantem i tyle sie nasluchalam...sam mi nawet mowil o swoim koledze,ktory zdradza zone...myslicie ze oni na sluzbie moga jechac na dziwki albo cos bo ja juz mam takie poje*** mysli ze szok...

Gość fujfujka pipuś
jeżeli kobieta podejrzewa że dziad ją zdradza to w 99,99% ma słuszność

Gość A który facet
nie zdradza, taka ich natura

Gość lepiej zakończ ten związek
zanim Cię zdradzi, bo ze zdradzi to pewne. Słuchaj naszych rad. My kafekurrwy wiemy jakie jest życie. Nie wiąż się z żadnym facetem, bo wszyscy to chuuje. Zostań czysta do końca swych dni, oddaj swoją duszę Panu Jezusowi Chrystusowi, Królowi Polski oraz Błogosławionej Maryi zawsze dziewiczy.

to że kolega zdradza żone to nie znaczy że on chyba znasz go na tyle by sobie odpowiedziec czy był by w stanie cie zdradzic

Gość arek88......
toś odkryła amerykę :D Każdy facet zdradza bo ma to w naturze. To tak samo jak ty byś całowała się tylko ze swoim facetem a z koleżankami już nie. Ehhh

uhuhu policjant... :/ każdy lazi na dicha z mlkodymi dupami, spotyka się itd.. nietstey moja dobra znajoma byłą taka "dupą" .. kiedy jej mowilam ze znam przykladnego meza itd POLICJANTA i jest moim sasiadem itd.. ja mowie nazwisko a ona powidziala jego imie... no i " no .. ale przykladny mąż, baby na boku i na imprezy latał na niby nocnym dyzurze.." bylam w szokiu..

Gość żaden dzielnicowy z pauką
nie zdradza, i Maryja zawsze dziewica.

Hmm ja się dopiszę do tematu bo podobne podejrzenia miała znajoma mojej kolezanki i niestety się nie sprawdziły... No i nie jest łatwo dojść po tym do siebie ale na pewno rozmowy i spotkania z bliskimi załagodzą nieco sytuację i pomoga zapomnieć. Ewentualnie o sposobach na to jak sobie poradzić po zdradzie możecie przeczytać w tej książce: http://www.alehistorie.pl/poradniki_literatura_faktu_prawdziwe_historie/jego_zdrada_historie_prawdziwe.html - wiadomo, że raczej się nie zapomni czegoś takiego ale może uda się wybaczyć?

przeciez to czy ktos zdradza zalezy od charakteru nie od zawodu :D moj maz jest lekarzem i mnie nie zdradza z pielegniarkami a tez jest taka opinia o lekarzach

przeciez to czy ktos zdradza zalezy od charakteru nie od zawodu :D moj maz jest lekarzem i mnie nie zdradza z pielegniarkami a tez jest taka opinia o lekarzach