Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tradzikowata trend

Co dalej? wie ktoś moze Prosze o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość tradzikowata trend

Zaczełam brac tabletki anty jakies 3 lata temu, miałam wtedy okropny trądzik, jakies zaskórniki, ropne wykwity i wszystko co najgorsze..a teraz teraz biore tabletki, cere mam gładka tylko czasem raz na miesiąc jakies pryszczyk..i problem tkwi w tym ze za tydzien koncze tabletki i nie bede juz ich brac..myslicie ze trądzik wróci? choc szczerze powiem ze trądzik to lekkie słowo do tego co miałam....mysle ze gdyby to wróciło wpadłabym w depresje..prosze odpowiedzcie jak myślicie..

Gość tradzikowata trend
:( boze

Gość tradzikowata trend
hej no piszcie...

Gość może wrócić ale...
pewnie sobie uregulowałaś hormony a tym był spowodowany skoro ustąpił. nie musi wrócić. jak wróci to wtedy nie ma co wpadać w depresję tylko zwalczać go. nie martw się na zapas bo WCALE NIE MUSI WRACAĆ! :)

Gość taka tam..........
ja brałam 4 lata i jak przestałam to znów wszystko wróciło i zeby sie tego pozbyc znów musiało minac pół roku. A dlaczego przestajesz brać? Planujesz dziecko?

ja niestety mam podobny problem.. z tym, że stosuje plastry. jutro odklejam i mam nadzieje ze to cholerstwo nie wroci.. 2 lata temu przyklejalam przez pol roku, tradzik jak reka odjal, ale po tym czasie mialam jakies 3-4 miesiace przerwy i niestety powrocil.. teraz stosuje plastry ponad 1,5 roku i cera jest gladziutka..depresja to za duze slowo, ale wiadomo, że jak sie ma jakis syf na twarzy to nie jest zbyt komfortowe..

Gość tradzikowata trend
Nie planuje narazie, ale za 2 lata, chce zeby teraz to ze mnie wyszło wszystko , bo nasłuchałąm sie ze trzeba odczekac sporo czasu zeby móc spokojnie zajsc w ciąze

Gość taka tam..........
ja brałam przez 7 lat, zrobiłam sobie przerwę ale tylko miesiąc bo pryszcze wróciły. W zeszłym roku odstawiłam tabletki bo planowalismy dziecko. Lekarka powiedziała mi ze 3 miesiace trzeba odczekać. Odczekałam 3,pózniej nie wychodziło no i w sumie po 9 miesiacach byłam w ciązy. I tu szok!!!!!!!!!!!!!!! Przez 4 miesiace wygladałam strasznie!!! Same syfy!!!!!!! W sumie pierwszą oznaką ciąży były u mnie pryszcze!!!!! I to głupie dogadywanie "będziesz miała dziewczynkę bo Ci urodę odbiera" Ale po 4 miesiącu wszystko sie zaczęło goić i buzia była PIĘKNA, no i okazało się ze jednak chłopak bedzie!!!!