Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja myślę, że

co wybrać pracę na produkcji czy pracę w sklepie spożywczym

Polecane posty

Gość ewka777
Na produkcji mniejszy stres i do emerytury sładki będą wyższe

Gość pukusia l
ja pracowalam i w sklepie i na produkcji, wszedzie przerabane i kazda praca ma swoje minusy, osobiscie jednak wole produkcje (wrunki pracy w roznych zakladach sie roznia), choc sie czlowiek najeb... to idzie , robi swoja prace i zbyt wiele go nie interesuje,na produkcji tez ma sie kontakt z ludzmi ,przeciez to zazwyczaj praca grupowa i nie trzeba sie silic na falszywa uprzejmosc i ukorzenie jak do klientow w handlu-na dluzsza mete to bardzo meczace i frustrujace.

Gość kozibonk
oczywscie ze spozywczak ,bo: 1-blizej - zaoszczedzxisz na czasie i kasie na dojazd 2- w sumie to i nawet wyjdzie ci 1500zl ,bo wiesz ile w takim spozywczym mzona ukrasc??!?!?!? Dziewcyzno, jedzeinie masz zapewnione ...... a tak na produkcji to bedziesz musiala wydawc kase na jedzenie

Gość gość
Dobry pracodawca i naprawde po takim czasie jak u nich pracuej nie mogę powiedziec ani złego słowa. Praca dobra, pensja zawsze na czas. Nie narzekam

Gość gość
moim zdaniem lepsza praca w sklepie. Na produkcji to trzeba pracowac jak maszyn a w sklepie nie ma przecież klientów non stop. Ja tez pracuję w sklepie i nie narzekam, ruchu nie ma dużo, praca jest spokojna, a na wsi nic lepszego nie znajdę…

Gość gość
Miałam spore obawy przed pracą na produkcji. W końcu zdecydowałam się na ofertę firmy www.macopharma.pl i wszystkie moje obawy zostały rozwiane. Firma zapewnia świetne warunki pracy, więc warto się do nich zgłosić.

Gość gość
Czy produkcja czy sklep, to już zależy od tego czy ktoś lubi prace z klientem. Sama szukam pracy pod tym adresem http://praca-slaskie.pl/wojewodztwo-slaskie/. Akurat w usługach i w przemyśle roboty na śląsku nie powinno zabraknąć….

Gość gość
Teraz pracuje w Polo i powiem Wam ze warunki pracy, atmosfera sa naprawde dobre i nie ma co w ogole nawet tego porównywac. I jak mam porówanie z innymi to ten jest dla mnie najlepszym pracowadcom.

Gość Krystian

Polecam prace w sklepie firmowym Mlekovity, fajna praca, dobre zarobki 😊

Gość Tamara

Ja pracowałam jakiś czas w sklepie Mlekovity, miałyśmy z dziewczynami dwie zmiany, można było się dogadać, ja wolałam jedynki, ale zdarzyły mi się też dwójki. Ogólnie to praca była bardzo stabilna, były dobre warunki, musiałam zrezygnować ze względów zdrowotnych, ale mam nadzieję, że kiedyś będę miała szansę wrócić.