Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyiks18

angielski, proszę sprawdźcie mnie

Polecane posty

Gość yyyyiks18

I can study hard. I don't look so badly. I usually eat quickly. I can't do my homework slowly. I want to carefully to babysit.(to ma znaczyć: Chcę się troskliwie zająć dzieckiem/dziećmi.) I have to pass my exam well.

Gość yyyyiks18
upp, no pomóżcie

I can study hard. I don't look so badly. I usually eat quickly. I can't do my homework slowly. I want to carefully to babysit.(to ma znaczyć: Chcę się troskliwie zająć dzieckiem/dziećmi.) I have to pass my exam well. 20:33 [zgłoś do usunięcia] yyyyiks18 i dont look so bad i want to babysit with care

Gość yyyyiks18
okej, dzięki za to, a jakie zdanie mogę zrobić z i don't i badly i drugie zdanie z i want to i carefully

Gość yyyyiks18
dzięki za to zadani drugie, teraz potrzebuje jeszcze zdania z i don't i badly(jakiekolwiek, proste zdanie bo u mnie brak pomysłów)

i dont look bad-tak zono zdesperowana. zdanie z badly-I need some money badly i clean my room carefully - to trocheb glupie ale nic mi do glowy nie przyvhodzi

Gość yyyyiks18
dzięęęęęęęeki ;*

zono-moze tak byc, ale zwroc uwage na jej poziom jak wyskoczy z badly to nauczyciel moze byc zmieszany czy ona ma na mysli desperaclkko czy nie wie po prostu ze badly nie oznacza zle. nie wiem cvzy mnie rozumiesz czy nie