Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka i jej miś

to sie nazywa milosc, ja na swoim laptopie , on na swoim

Polecane posty

Gość agatka i jej miś

... :( moze zeby podszedl do mnie i czule mnie przytulil.. ale to zimny drań :( bez uczuc

Gość apallalalal
przynajmniej ma komu

Gość wiesniara pelna para
co za hujek z niego :P moze lpeiej odłoż tego lapka i wez sie za niego a nie pierniczysz tu jak ci z tym zle ;P

Gość agatka i jej miś
nie wyslalam :( i nie wyśle, chce zeby sam zaczaił ze jestem smutna palant gra w jakies gierki :(:( a potem zasnie.... jak zwykle

ja i mój mąż bardzo często siedzimy obok siebie każde ze swoim lapkiem na kolanach , nie przeszkadza to w rozmowie, piciu piwka i podsyłaniu sobie różnych fajnych rzeczy

Gość agatka i jej miś
ale sobie faceta wybrałam, zawsze marzylam o romantycznym mezczyznie, ktory wieczorem mnie przytuli do siebie... zapali swiece, poda lampke czerwonego wina i wlaczy romantyczny film... a tu taka klapa :( co ja w nim widzialam? przeciez od początku taki byl, a teraz w dodatku wydlubuje sobie kamien nazębny , nie wytrzymie dluzej 😭

Gość wiesniara pelna para
jeszcze go mozesz przeciez kopnąć w d u p ę :P na co czekasZ?

Gość agatka i jej miś
sama juz nie wiem, co mnie przy nim trzyma :(

Gość agatka i jej miś
koffam tego drania, a pewnie romantykiem juz dawno bym sie znudzila :(

Gość hehehhee
"zawsze marzylam o romantycznym mezczyznie, ktory wieczorem mnie przytuli do siebie... zapali swiece, poda lampke czerwonego wina i wlaczy romantyczny film..." poszukaj w klubie dla gejów:D

Gość agatka i jej miś
on gra na grze.. w miedzczasie dlubie w zębach i palcami wydlubuje ten kamień ... facet 33 lata a zachowuje sie czasami jak dziecko czasami tak sobie mysle ze nie o takim facecie marzylam. Ja potrafie okazywac uczucia, potrafie go przytulic lecz on mnie odpycha, bo nie lubie czulosci, pieszczot..itd

Gość sacc
ej dlaczego w klubie dla gejow :) ja nie jestem gejem a nawet jak sam sobie siedzie wieczorem lubie wlaczyc fajny film przy winie albo odpowiednia muzyka :) Nie jest tak zle z facetami jak myslicie :)

Gość agatka i jej miś
nasze wspolne wieczory tak wlasnie wygladają :(... oczywiscie ja wczesniej ugotowalam obiad, zrobilam pranie i posprzątalam .. on jak siadl po pracy przed laptopem to nie odrywa od niego wzroku z przerwą oczywiscie na obiad :)

Gość sacc
upralas, posprzatalas i czego oczekujesz, on sobie w tym czasie siedzial przy komp. A moze pokaz mu czego oczekujesz, zapal swiece, zaloz seksowne ubranko, usiadz na nim, mozesz czekac i isc spac zniechecona albo zmienic ten wieczor w cos wyjatkowego, pozniej powiedz mu ze masz nadzieje ze na jutro on cos przygotuje specjalnego ;)

Gość to się nazywa życie
romans jak z filmu to trawa ze 2 miesiące :P

Gość sacc
To ile trwa zalezy od nas ;)