Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no zajebiście jest

Jaką książke teraz czytacie? Fajna?

Polecane posty

Pink Onyx serio czytasz tą sage? kurcze co się pytam ludzi to nikt o niej nawet nie słyszał :) ja przeczytałam cała. Jest cholernie wciągajaca, czasami czytałam po 2 ksiązki z serii dziennie :) ja teraz czytam "przełamać tabu"

Gość anihilacja
Zaślubiny patyków- Jonathan Carroll

ja polecam wszystkie ksiazki Cobena, to jest geniusz, każda książka wciąga i przeczytałam juz chyba wszystkie. poza tym thrillery, kryminały itd uwielbiam, ostatnio czytałam i polecam też: Nora Roberts "Święte grzechy" Nora Roberts jako J.D.Robb "Wirus śmierci" w tych ksiązkach sie cos dzieje a nie jakies tanie romansidła typu zapach kwiatów kawy :O kolezanka mi poleciła to po kilku stronach oszukiwania sie ze moze jednak poczytam raz cos innego i mnie zaciekawi, wymiękłam...

Niedawno skończyłam czytać "Marino" Zafona. Dobra książka do poduszki ;) Teraz szukam czegoś s tylu fantasy i zapierającego dech podczas czytania. Trafiłam dzisiaj na pozycję Rafała Grodowskiego "Ibis". Z fragmentu jaki znalazłam w internecie, ciekawie się zapowiada: http://www.goneta.net/sklep/product_info.php?cPath=22&products_id=95