Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zimny-maj

POMOCY! JAKA PREZERWATYWA ?

Polecane posty

Hej. Od jakiegoś czasu moja dziewczyna i ja chcielibyśmy zacząć współżycie. Niestety mamy problem w doborze prezerwatyw. Kupiłem Durex Pleasure Max -56mm i okazały się za ciasne... prób było kilka-za każdym razem to samo :( Mam dość grubego penisa -14-14,5cm w obwodzie (dla mojej to dużo ponieważ jest niska i "ciasna tam"), i 16,5cm dł. Czy ktoś zna się na prezerwatywach? Możecie coś polecić? Bardzo proszę bez głupich komentarzy ;)

Gość ghkghlgyfjgj
a skad wiesz, że ciasna tam, skoro dopiero zamierzacie zacząć współżycie? Palcami się sugerujesz? :D :D :D

Gość bbbbyyyyyyyyyyyyyyy
ja ciasna nie jestem ( wchodza we mnie 4 palce partnera) a zawsze na poczatku sa wielkie problemy z wejsciem. wiec nie pierdol glupot bo polowa kobiet ma z tym problem. pochwa sie kurczy i rozciaga, jest bardziej mokra i bardziej sucha. dlatego.

mój ma też tyle i jakoś nie bywały nigdy za ciasne. może źle ubierałeś ?:P poza tym nie polecam tych mają wypustki i moją i obetrzeć Ciebie i Twoją dziewczynę. spróbuj durex close fit lub classic.

Gość Wrednasukaaaaa
To wydłuż ta karlowatą suke, jak ma zla pizde. 16 dl. i 14 obw. to dużo? lol, zobacz pale mojego faceta, to dopiero zobaczysz wielkiego kutasa.