Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezankaass

co zrobic by mnie zauwazyl

Polecane posty

Gość kolezankaass

chcialam prosic o rade bo poznalam takiego kolesia tzn zobaczylam on jets tak jkaby w mojej klasie jest taki ahh no nie wiem niesamowity przystojny i inteligentny wiem bo slyszalam jak sie wypowiada na jakis temat przy nim sie czuje tak jakas tepa ale nie o to chodzi caly czas popelniam jakies gafy i robie z siebie kompletna idiotke a chce raz jak na niego patrzylam przez dluzszsy czas to zauwazyl to i cholera spalilam buraka nie wiem co mam robic bo przez niego nie potrafie sluchac nauczycieli uczyc sie nie moge sie skoncentrowac bo oczy mi na niego leca i trace pewnosc siebie tylko ze on na mnie nie patrzy on w zasadzie nie patrzy na nikogo wydaje sie taki troche zblazowany i niezainteresowany nie patrzy nawet na inne dziewczyna co amm zrobic by mnie zauwazyl ale bez taki sciagnij majtki lub zaloz krotka spodniczke prosze o pomoc?

Gość Tina Tarner
załóż gacie na głowę

Gość kolezankaass
prosze pomozcie no masz racje szkoly koedukacyjne sa do dupy ale z drugiej strony do daje ci mozliwosc poznania plci przeciwnej

Gość maciu z kranuuu
Pokaż się z jakiejś ciekawej strony - musisz się wyróżniać, ale nie być wyzywająca. Facetom bardzo pochlebia to, że podobają się dziewczynie. Myślę, że potrzebujesz jedynie dystansu do całej tej sytuacji i tego chłopaka. Nie traktuj go jak księcia z bajki i ideał. To jest taki sam człowiek jak każdy, ma swoje kompleksy i być może Cię lubi na swój sposób. Mów mu cześć, to nic nie kosztuje z czasem zacznie Cię zauważać i sam będzie się z Tobą witał. Kiedy słyszysz że się na jakiś temat wypowiada, to podejdź do niego później i spytaj o to tak jakbyś się interesowała. Cokolwiek i głowa do góry;D

Gość kolezankaass
no wiem ze on jest tylko czylowiekiem jak kazdy ale taki sie nie wydaje on jest inny albo mi cos oczy przeslania nie wiem czy mam na tyle odwagi by do niego zagadnac on wydaje sie byc nuczym zainteresowany wiec nie wieadomo czy go to o co pytam bedzie interesowalo i wyjde na nachalna juz i tak idiotke z siebie ostatnia zrobilam

Gość kolezankaass
dobra zrobie to jak mnie wysmieje albo splawi to trudno widac nie jest dla mnie i nie jest mna zainteresowany albo nie jestem w jego typie i nie jestem dla niego dosc atrakcyjne bo to bardzo mozliwe ale perzynajmnej cos zroibe i bede wiedziala przynajmniej nie bede sobie nadziei robila i nie bede rozpaczac

Gość kolezankaass
mam pytanie maciu z karnuu czy jak to tam jezeli chodzio o to zebym pokazala sie z ciekawej strony tzn z jakiej?

Gość koziołek matołek nasz koleżka
Myślałaś o jakimś transparencie ? ;-)

Gość kolezankaass
Próbowałam założyć kolczyki pawie oczka ale nie pomogło :(

Gość aa możeeee
on ma dziewczyne? dlatego nie zwraca uwagi na inne!!!

Gość agata--
mozesz zrobic siku na srodku korytarza akurat jak bedzie przechodzil, na pewno cie wtedy zauwzy

Gość kolezankaass
Siku odpada, mogę mu np napisać romantyczny list...

Gość aa możeeee
byłam kiedyś w podobnej sytuacji.powinnaś z nim pogadac zapytac o numer tel.

Gość aa możeeee
ale to zależy od Ciebie,jak ty uwazasz

Gość kolezankaass
ej te komentarze od pawiego oczka to nie moje w ogole co to za pomysl

Gość kolezankaass
ej jak bylas w podobnej sytuacji to powiedzialas mu?

Gość aa możeeee
nie powiedziałam mu ze mi sie podoba ale chyba sie domyslał ....naprawde fajnie mi sie z nim rozmawiało nawet żartowaliśmy,pozniej jakoś przestałam z nim rozmawiać...i przestał mi sie podobać,ale nie mam o nim złego zdania i nadal uważam że to fajny chlopak....

Gość aa możeeee
ten chlopak podoba sie ogolnie wiekszosci dziewczyn z mojej szkoly,i jak do niego pisałam myslałam ze nie odpisze,ale odpisal i od razu przedstawilam sie mu zeby wiedzial z kim pisze.