Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerzedzona :)

Matko i Córko - co za HERY !!!!!!!

Polecane posty

Gość VengaGirl
faktycznie śliczne

Gość ja mam podobne włosy
Zawsze miałąm długie, czarne z lekkim skrętem. Myślę, że to genetyczne. Moja mama ma liche, kręcone włosy a tata niezłą czuprynę gęstą, z wiekiem wyłysiał. Moje rodzeństwo też ma gęste czupryny, podobnie dzieci. W okresie osłabienia włosów po długim leczeniu szpitalnym podratowałam włosy dietą. Znów były błyszczące i mocne. Dieta bogata w zielone warzywa, duuuużo cebuli, awokado, seler. Nie wyczytałąm tego tylko sprawdziłam nie raz w życiu. A jeszcze dużo żółtek (lecytyna) - na włosy, paznokcie i cerę. Doudtnie belissa albo capivit piękne włosy i mam znów lśniące długie włosy.

Gość zołzolitaa
Polecam Waxa, Seboradin z czarną rzepą, Placenta Mil Mil i Radical , bo takiej bombie na głowie włos nie ma prawda drgnąć

Gość Ksynofalineczka
Ja też polecam Henna Treatment Wax. Działa cuda.

Dzięki Kochane. Pospisywałam produkty, które polecacie, poczytałam o nich w internecie teraz czas zakasać rękawy i do łazienki :).

Gość dokarmianie od wewnątrz
Bez właściwego odżywiania same maski nie pomogą. Wax jest super na gorąco, najlepiej w saunie

No ja o brzuś dbam :). Pije pokrzywę, sok z Noni, łykam witaminy i kwasy omega. Ale mam anemię i dodatkowo dużo przesiaduję przy komputerze. Mimo, że włosy masuję specjalną szczotką, płuczę w chłodnej wodzie, czasem z cytryną, stosuję odzywki i maski odpowiednie do nich - włosy mam ładne, wszyscy zawsze chwalą, że zdrowe bo sie mega błyszczą, nigdy nie farbowałam, naturalne, proste bez prostownicy. No ale tak liche że nic tylko płakać a teraz wypadają garściami :(...