Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkoncupowiemcicomysle

Kurwa... nie odezwała sie, bez sensu.. chyba jednak nic do mnie nie czuje

Polecane posty

wczoraj niby oficjalnie 'wrocilismy' do siebie.. po okolo miesiecznej przerwie kiedy to mnie rzucila i dzisiaj caly dzien milczy, nic sie nie odzywa wydaje mi sie ze to jednak koniec, mimo ze wczoraj zapytalem jej czy jestesmy razem i odpowiedziała "tak" kurwa... jestem zdołowany

Gość Gladiusss
A dala dupy na ostatnim spotkaniu? Moze to nie jest jeszcze koniec? Chce Cie przetrzymac?

Gość no aleeeeee
o co ci chodzi??? przeciez sam mowisz, ze to kurwa :-0 :-0 :-0 :-0 jakże to zenujace, ze nie umiemy juz nazwac jakichkolwiek swoich uczuc bez tego dzwiecznego slowa, "okreslajacego sytuacje": KURWA :-0 :-0 :-0

cierpie..

Gość no taaaaaak
zakochales sie w k u r w i e ??? :-0 :-0 🖐️

Nic z tego nie będzie pewnie. Nie narzucaj się. Odczekaj też bez odzewu i jak będzie chciała, to niech sie postara i walczy żeby na nowo Cie zdobyć. To czasem działa, a jeżeli to nie podziała, to znaczy, że dziewczyna zaczęła gierkę. Nic wtedy nie wskórasz.

tak kurwa.. jeden dzien milczenia TUZ PO NASZYM NIBY POWRÓCENIU DO SIEBIE NIC NIE ZNACZY? jak dla mnie to ona ma na mnie wyjebane i wcale tego nie chciala... ehh KURWY JEBANEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

nie musisz byż wulgarny, może musi sobie jeszcze coś przemyśleć, bądż cierpliwy i nie wylatuj z pretensjami, bo dopiero możesz wszystko popsuć

sram na nią p-ierdole szmate bawi sie mna, krzywdzi mnie jebac ta kurwe jebana ZADNA KURWA NIE ZABAWI SIE JUZ WIECEJ MOIM KOSZTEM

Gość no taaaaaak
wole sie zaspokajac sama niz byc z ćwokiem, ktory k u r w u j e na lewo i na prawo. dobrze robi, ze sie nie odzywa do takiego tłuka :-p :-p :-p a jak sie odezwie to takie samo dno jak ty :-0 :-0 :-p :-p 🖐️

Gość no chyba że
może czekała aż ty sie odezwiesz

Gość jak przystało na faceta

A czy Ty nie pisales jakos niedawno, ze sie bardzo cieszysz bo wrocila do ciebie po sexie? xD

Gość gość
ale co to k***a jest?

Gość gość
to jest to-potrafisz tylko przeklinac a co byla taka kosztowna ze piszesz ,ze zadna nie zabawi sie juz twoim kosztem?za duzo pewnie dawales ,i widzi ze wiecej nie wyciagnie moze?????

Gość gość
"wkoncupowiemcicomysle tak k**wa.. jeden dzien milczenia TUZ PO NASZYM NIBY POWRÓCENIU DO SIEBIE NIC NIE ZNACZY? jak dla mnie to ona ma na mnie wyj**ane i wcale tego nie chciala... ehh K**WY J**ANEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!" Ja się nie dziwię, że Ciebie nie chciała i dziwię się, że jeszcze z Tobą chciała rozmawiać. Wiałabym od takiego agresywnego u wulgarnego chama jak Ty gdzie pieprz rośnie.

Gość gość
Daję lajka osobie piętro wyżej. K***a nie może nic czuć bo jest tylko maszynką do zaspokajania męskich potrzeb.

Gość gość
"gość Daję lajka osobie piętro wyżej". A dziękuję. Nie tracę czasu na bezwartościowych ludzi.