Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaaaa

stracone zycie

Polecane posty

Gość mysiaaaa

witam..pisze bo licze na wsparcie i dobre rady...bo nie wiem co mam juz zrobic :( otoz bylam z chlopakiem przez rok-rozstalismy sie, ale to nie jest istotne. rzecz w tym ze u niego zostaly wszystkie moje rzeczy, zarowno ciuchy, pamiataki, rzeczy osobiste itp jak i czesc dokumentow od 6 miesiecy walcze i prosba i grosba aby mi to odeslal ale on twardo mnie zwodzi a ja juz nie wiem na prawde jak do niego trafic...pojechac nie jest latwo gdyz on mieszka za granica i jest obcorajowcem, a nawet jak pojade nie mam pewnosci ze mi otworzy drzwi... :( kiedy z nim rozmawiam (najczesciej piszemy na skype) zwodzi mnie ze w tym tygodniu sie postara, nastepnie ze nie ma kasy, pozniej ze juz w ogole mi ich nie odesle itp :(( nie prosilabym sie o nic gdyby nie to ze przez jego klamstwa i przetrzymywanie moich dokumentow nie moge znalezc pracy a nawet nie moge sie zarejestrowac w urzedzie pracy chociazby aby miec ubezpieczenie (juz raz lezalam w szpitalu i musialam placic) a on ma to wszystko gdziesz... :(( blagam pomozcie bo nie wiem co mam/moge zrobic dokad sie udac czy ktos jest w stanie mi pomoc czy realne jest to abym odzyskala "swoje zycie" ??? :(((

Najlepiej by było, gdybyś tam osobiście pojechała. Tak, to on Cię po prostu olewa i prawdopodobnie nigdy nie odzyskasz swoich rzeczy. Jeśli mieszka za granicą, to tym bardziej ma Cię gdzieś ...

Gość mysiaaaa
heh...tyle ze mnie olewa to ja wiem i to mnie najbardziej wkurza bo wlasnie mam swiadomosc ze jesli nie zrobie w koncu nic "madrego" i konkretnego to ich nie odzyskam a on zwyczajnie je sobie przywlaszczyl!zaluje ze tyle czasu mial na to bo nie chcialam mu robic gnoju w zyciu ale ostatnimi czasy potrafi nawet napisac ze mnie kocha choc wie ze ja w to nie wierz;/ nie rozumiem po co chce mi mydlic oczy ;/