Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makowa_panienka_bleeeeeeeeeeee

Starą prawdą jest , że kobiety wolą "chamów".

Polecane posty

Gość Oczywiscie, ze mial racje.
tajemnica_on Polecam ksiazke Alchemia uwodzenia pomoze CI ona zrozumiec w jaki sposob programowanie spoleczne wplywa na to, ze nie dajesz sobie rady w kontaktach z kobietami, zaczynasz wierzyc w to, ze dla kobiet liczy sie tylko kasa itd. masz tez gotowe techniki do wprowadzenia w zycie. Np. byla taka technika do usuwania strachu przed podchodzeniem. Podchodzisz do 10 kobiet z chorym i debilnym textem, np. Jestem Kowalski magister, profesor inzynier i chialbym Pania zarac na kawe. Jak tak przez tydzien pochodzisz i do 10 kobiet dziennie podejdziesz i w kolko to samo spierdalaj bedziesz sluchal to w koncu zacze Cie to smieszyc :) dziewczę z kaf Nie musimy na temat gadac :) ja byle niesmialy tylko do kobiet, ale teraz zwiekszylem swoja pewnosc siebie na wszelkich plaszczyznach,teraz pracuje jako sprzedawca i nie mam zadnych zachamowan w kontaktach z ludzmi.

Mnie na maksa kręcą nieśmiali faceci!!! Do tego skromni do przesady. Tylko na takich mam chcice Są tacy słodcy i niewinni Pol zycia czekalem na taka osobe, ale sie nie doczekalem iwec postanowilem zadzialac.

Gość ,nm,lkl
a ja sie nie zgodze:) bo ja o i moj maz bylismy jak 2 przylepy odkad sie zobaczylismy po raz pierwszy:)

Gość chicane_chicane
bumba ---> Ja właśnie przez to czuję się jak frajer. Ja jestem skromnym facetem , ale własnie to mi przeszkadza. Gdybym robił wokół siebie dużo szumu to przynajmniej kobiety miały by do mnie szacunek i byłbym o wiele bardziej atrakcyjny w ich oczach. A tak to jestem sierotą.

,nm,lkl Ale ktos musial 1 ruch wykonac. :)

chicane_chicane i Oczywiscie, ze mial racje - napiszcie jak bedziecie mieli chwile :) Nie gryze, nie jestem gejem ani prawiczkiem :) Co do ksiązki to zaciekawiłeś mnie, można ją gdzieś ściągnąc w internecie to poczytam sobie przed snem?

bumba ---> Ja właśnie przez to czuję się jak frajer. Ja jestem skromnym facetem , ale własnie to mi przeszkadza. Gdybym robił wokół siebie dużo szumu to przynajmniej kobiety miały by do mnie szacunek i byłbym o wiele bardziej atrakcyjny w ich oczach. A tak to jestem sierotą. Najpierw masz byc atrakcyjny w swoich oczach, bo jesli chcesz byc atrakcyjny dla innych nie dla siebie to moze byc Ci ciezko. POzerzy nie sa dobrze postrzegani. Masz sie dobrze czuc ze soba i to jest wazne.

Gość dziewczę z kaf
Mnie nie kręcą na maksa nieśmiali, byłam z 2 takimi ale raczej z innych powodów, nieśmiałość była gratis. Pamiętam do dziś pierwsze randki z moim poprzednim, jak się jąkał i zdania nie mógł sklecić, aż go skręcało ze stresu ;) ale wiedziałam jaki to fajny facet więc to totalnie nie przeszkadzało, jak już byliśmy trochę parą to mu przeszło i dało się rozmawiać normalnie :D No ale jak facet nic sobą nie reprezentuje i jest nieśmiały, to raczej żadna się nim nie zainteresuje. Krzykacze zawsze przyciągają, nawet jeśli poza robieniem zamieszania wokół nic ciekawego w nich nie ma, ale nieśmiały facet który jest równie pusty jak wspomniany krzykacz po prostu nie ma czym przyciągnąć.

chicane_chicane i Oczywiscie, ze mial racje - napiszcie jak bedziecie mieli chwile Nie gryze, nie jestem gejem ani prawiczkiem Co do ksiązki to zaciekawiłeś mnie, można ją gdzieś ściągnąc w internecie to poczytam sobie przed snem? Ja nie mam czasu pisac na maila ;D kompa wlaczam raz na ruski rok :D mam taka prace, ze caly czas siedze przy kompie, jak wracam do domu i patrze na komputer to mi sie rzygac chce :D, moze mozna sciagnac, ja mam w wersji drukowanej. Batko, Debski, Sowa "Alchemia Uwodzenia". :) Nie jest to droga ksiazka z tego co wiem, ja dostalem ja w prezencie, acle chyba jakies 3 dychy kosztuje.

mam publiczne IP takie jak pół miasta więc rapidshare odpada... nie mógłbyś mi tego na maila wysłać albo umieścić na innym serwerze?

Ale pamietajcie zeby tej ksiazki nie traktowac tak, ze przyczytacie i bedziecie masterami. Przede wszystkim praktyka sie liczy i pamietajcie, ze wiele razy sie nie powiedzie, ale trening czyni mistrza.

Gość nie strasz mnie
dlaczego rs odpada przy stalym IP?

Gość chicane_chicane
tajemnica_on ---> dobra jak ściągnę to postaram się podesłać. to jakieś 40 Mb

dlaczego rs odpada przy stalym IP? Bo sa limity na RS.

Gość nie strasz mnie
no OK myslalam ze o cos innego chodzi ;)

Ja mam własnie taki problem że nigdy jeszcze nie dostałem oficjalnie kosza. Dlatego też niesamowicie rzadko przejmuję inicjatywę bo boje sie tego 'pierwszego razu. Jak dobrze zrozumiałem, mam wskoczyć w sandały w skarpetach, ubrać saszetę na brzuch i podbijać po kolei do pięknych kobiet, aby przyzwyczaić się do bycia odrzucanym?

A o co mialoby innego chodzic :) ? Inwigilacje CBA ? :)

Gość nie strasz mnie
mniej wiecej o to :D

na tym linku z peb.pl też ktoś z mojego IP już ciągnie wrrr zaraz sie wkurze i rozejrze za jakimś proxy bo ta książka naprawde mnie zaciekawiła :)

Ja mam własnie taki problem że nigdy jeszcze nie dostałem oficjalnie kosza. Dlatego też niesamowicie rzadko przejmuję inicjatywę bo boje sie tego 'pierwszego razu. Jak dobrze zrozumiałem, mam wskoczyć w sandały w skarpetach, ubrać saszetę na brzuch i podbijać po kolei do pięknych kobiet, aby przyzwyczaić się do bycia odrzucanym? Nie chodzi o wyglad, chodzi o to, ze masz rzucac debilne teksty ;). Strach przed odrzucaniem jest straszniejszy niz sam kosz :) Musisz wygrac ze slabostkami ;) Jesli bardzo sie boisz kobiet to postaraj sie zagadywac ekspedientki w sklepach z USMIECHEM zagadaj jaka maka dobra do pizzy czy cos takiego, podchodz do dziewczyn i mow, ze sie zgubiles i chcesz dojsc w jakies tam miejsce (oczywiscie na buzi usmiech ma byc !)

Gość zakochana w swoim bylym nadal
halo halo nie mowimy o prastakach i chamach tylko o tych co olewaja i nie lataja z kwiatami !!!!! bo my tez lubimy zdobywac :)

na tym linku z peb.pl też ktoś z mojego IP już ciągnie wrrr zaraz sie wkurze i rozejrze za jakimś proxy bo ta książka naprawde mnie zaciekawiła To osbie ja kup, szoda oczu na ebooki :) ja te ksiazke mam zawsze w torbie jak biblie :D

halo halo nie mowimy o prastakach i chamach tylko o tych co olewaja i nie lataja z kwiatami !!!!! bo my tez lubimy zdobywac Pewnie, ze nie mowimy o prostakch i chamach, ale zawsze sie motloch zlezie i pozrzedzi :) Mowimy o facetach pewnych siebie ;) zdobywanie przez kobiete mile jest :)

mniej wiecej o to Musieliby pol kraju zamknac ;)

moze i kupie ale napewno nie o 12:08 AM :D a chetnie bym teraz poczytał :) bo wlasnie nie wiem czy ona opisuje mój problem. polega on na tym, że powodzenie mam spore, ale nie potrafię tego wykorzystać. umiem żartować, śmiać się do kobiet, ale jak wyczuwamn w powietrzu "chemię" to od razu blokada i ucieczka z pola bitwy...

Gość zakochana w swoim bylym nadal
oczywiscie ze mial racje - prawda jest taka ze samo dziala na facetow i na nas , ja mam tak ze olewam kolesi a jak juz mnie zacznie jakis olewac to SZAL !!!! tak mi to bije do bani ze chce go zdobyc . ten sam gdyby latal z kwiatami to bym go olala na bank :( smutne ale prawdziwe

moze i kupie ale napewno nie o 12:08 AM a chetnie bym teraz poczytał bo wlasnie nie wiem czy ona opisuje mój problem. polega on na tym, że powodzenie mam spore, ale nie potrafię tego wykorzystać. umiem żartować, śmiać się do kobiet, ale jak wyczuwamn w powietrzu "chemię" to od razu blokada i ucieczka z pola bitwy... Ona daje Ci narzedzia skuteczne, a to co z nimi robisz to Twoja sprawa, ona nie opisuje problemu, ktory juz i tak znasz. Dostajesz po porstu recepte. :) oczywiscie ze mial racje - prawda jest taka ze samo dziala na facetow i na nas , ja mam tak ze olewam kolesi a jak juz mnie zacznie jakis olewac to SZAL !!!! tak mi to bije do bani ze chce go zdobyc . ten sam gdyby latal z kwiatami to bym go olala na bank smutne ale prawdziwe Nie smuc sie tak ;) Tak dziala ludzka psychika, zasada niedostepnosci. Wykorzystuja ja chociazby w moim zawodzie. Wiadomo, ze chleb i woda to cos zajebiscie cennego i oddalabys wszystko,jesli przez tydzien bys nie miala wody, za jej lyczek tak to juz dziala. Jesli Jestes adorowana przez facecikow skopiowanych z amerykanskich komedii romantycznych srednio pare razy dziennie to nie sa oni niedostepni, a to co tajemnicze i niezbadane pociaga ;)

ftp://ftp.helion.pl/online/uwodz2/uwodz2-15.pdf Tu sa jakies fragmenty :)