Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlenkaMalenka

Doradźcie BŁAGAM! :(

Polecane posty

Gość OlenkaMalenka

Pokłóciłam się wczoraj z facetem. Podwiózł mnie pod dom i się zaczęło. Palnął jakąś głupotę, czym po raz kolejny udowodnił swój straszny egoizm. "Jesteś młodsza i w tej sytuacji moje zdanie zawsze będzie pierwsze" usłyszałam. Powiedziałam, że tak nie można żyć. Że tu nie chodzi o mnie, ale nikt nie potrafi być tak spychany poza margines. Jestem młodsza, 3 lata - to prawda. Ale nie czuję się w żadnym razie od niego głupsza. Zapytałam czy mu na mnie zależy. Odsapnął yhmmm. W takim razie musisz coś z tym zrobić. "nie wiem czy potrafię" odpowiedział.Powiedziałam, żeby bral przykład ze mnie, również jestem uparta, ale potrafię mu odpuścić, gdy jego racja zaczyna do mnie trafiać. Bo Cię kocham - mówiłam- i chcę Cię uszczęśliwiać. A on mi na to "tak, do tej pory spełniałaś wszystkie moje zachcianki". Zabolało. Wychodząc trzasnęłam drzwiami samochodu. Byłam okropnie wściekła i rozżalona. Dzisiaj odbieram wiadomość na nk : powiem krótko... jesteś pierdolnięta! trzaskaj sobie drzwiami w swoim samochodzie! Eh, do tego człowieka nic nie dociera .. a ja czuję się .. tłamszona i zupełnie niedoceniona :(

Gość OlenkaMalenka
up

"Dzisiaj odbieram wiadomość na nk : powiem krótko... jesteś pie**olnięta! trzaskaj sobie drzwiami w swoim samochodzie! Eh, do tego człowieka nic nie dociera .. a ja czuję się .. tłamszona i zupełnie niedoceniona" - i tak cie lagodnie potraktowal za pieprzniecie drzwiami

Gość OlenkaMalenka
Jasne, trzasnęłam drzwiami. Jestem psychicznym wyrzutkiem. Swoją dziewczynę mozna mieszać z błotem. Trzaskanie drzwiami to jak cios w jaja. Super hierarchia wartości.

Cholera dziewczyny, skąd wy bierzecie tych złamasów... Napisał, że jesteś pierolnięta, chce, żebyś spełniała każdą jego zachciankę i ty się jeszcze pytasz, co masz zrobić? Zero szacunku do siebie

Gość OlenkaMalenka
Cziczas - przegranie potyczki słownej to nie powód dla takiego dramatu z Twojej strony. Następnym razem będzie lepiej.

czizas to było do mnie?" - no prosze cie.. ;) przeczytaj jeszcze raz olenke to nie bedzie watpliwosci ;)

Cziczas - przegranie potyczki słownej to nie powód dla takiego dramatu z Twojej strony . Następnym razem będzie lepiej. " a teraz jaki masz problem olenko?

a ja sie zgadzam z paniami powyzej. Jakos nie widac zeby gosciowi specjalnie zalezalo - juz nie chodzi o trzasniecie drzwiami, ale o ten tekst z zachciankami. No ale twoj wybor, ja bym olala goscia cieplym moczem.

Ja bym odpisala "trzasnelam drzwiami po raz pierwszy i mam nadzieje ze ostatni. Żegnam"

a ja bym odpisała " bij mnie bij -byłam niegrzeczna" :P chłop by zdębiał :P

Gość OlenkaMalenka
Hehe dobreee :D:D

Gość OlenkaMalenka
ike - wybrałam Twoje ;)

szkoda ze nie udalo Ci sie trzasnieciem wybic szyby i szkoda ze jej odlamki nie zrobily mu krzywdy. Rozszarpalabym takiego gnoja i pokazala mu gdzie jego miejsce a pozniej odeszla. Po czyms takim nie ma mowy na jakikolwiek powrot bo nie ma mowy by kiedykolwiek zaczal Cie szanowac.

Gość OlenkaMalenka
nie no, nie jest tak źle ;) szanuje mnie, oboje byliśmy wczoraj trochę źli ;) tylko wkurza mnie ta niesprawiedliwość, on mi nagadał, a ja mu drzwiami trzasnęłam i stała się rzecz po prostu niewybaczalna..

to obróć to w żart i niech on się głowi co z tym dalej robić :P

Gość oliolaoliilalaoalaa
szczerze - UCIEKAJ!... nie daj sie wpakowac w takie bagno... dlamnie facet tototalne zeor... w zuciu bym nie pozwoliła do siebie powiedziec jestes pierdolnieta... mnie raz facet pow,:zamknij sie... wiecej nie rozmawialismy, pozniej przeprosiny bla bla bla.. kurwa co to mabyc? bawimy sie w islam? chcesz byc jego partnerka czy WŁASNOSCIA? ...

Gość chicane_chicane
Po przeczytaniu tego powyżej ja mogę stwierdzić , że wy kobiety to macie coś z rozumem nie na miejscu. Pewnie i tak do niego wrócisz z usmiechem na twarzy , bo takie już jesteście.

Taaak, ale cię szanuje :-D Jak cię kiedyś pierdolnie w łeb, ale tak, żebyś na kant stołu nie poleciała to tez powiesz, że cię szanuje? Obraża cie, traktuje jak służącą a ty masz klapki na oczach. Żałosne...

dziewczyno czy Ty w ogole odrozniasz czym jest dobro od zła? pytam Cie o same podstawy? Ogolnie Cie szanuje?? tylko teraz mu sie wymsknelo..biedaczek..Twoj blad. On wlasnie teraz pokazal kim jest naprawde. To sie w glowie nie miesci jak mozna sie tak odezwac do kobiety i na nastepny dzien zamiast ja przeprosic, porozmawiac napisac jej cos takiego. RYNSZTOK i totalny brak szacunku. Bedziesz sie bujala z tym frajerem kolejne miesiace a jemu od czasu do czasu sie zdarzy w nermach cos takiego powiedziec, a pozniej sie zdarzy przypierdolic Tobie niechcacy w nerwach przeciez...

nie no, nie jest tak źle szanuje mnie, oboje byliśmy wczoraj trochę źli tylko wkurza mnie ta niesprawiedliwość, on mi nagadał, a ja mu drzwiami trzasnęłam i stała się rzecz po prostu niewybaczalna.." hahahha niektore kobiety to jednak zyja w swiecie fantazji

ja wlasnie nie kapuje o co chodzi z tą rzeczą niewybaczalna... to ze mu trzasnelas jest niewybaczalne czy to ze Ci pozniej napisal tego smsa?

Gość chicane_chicane
jakbyś mu urwała drzwi w samochodzie to co innego ;)