Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedkuh

Microgynon21

Polecane posty

Gość hedkuh

Czy ktoras z was miala przepisane te tabletki? Moze ktoras z was moglaby sie podzielic swoimi odczuciami? Czy powodowaly nadmierne owlosienie, tycie, niechec do zblizen z partnerem?

Wypróbowałam wiele tabletek i to były jedyne, które mi służyły. Nie zauważyłam u siebie żadnych efektów ubocznych. Ale wiadomo, że to sprawa indywidualna każdego organizmu :)

Gość ja je bralam i nie bylam zadow
ja je bralam rok temu i nie bylam zadowolona. Bylo mi po nich niedobrze , nie mialam ochoty na sex. ale wiesz kazdy ma inny organizm i kazdy reaguje na tabletki z hormonami zupelnie inaczej poniewaz nie wszyscy maja taka sama ilosc hormonow wrecz przeciwnie. Znam dziewczyny ktore braly te tabletki i chudly i piersi im rosly a ja zle sie po nich czulam i odstawilam. Musisz sama zobaczyc. po 2-3 miesiacach zobaczysz jak bedziesz sie czula. bo po pierwszym miesiacu raczej nic nie bedzie sie dzialo zlego a dobrego chyba tez nie :] bo piersi ci nie urosna ani nie schudniesz drastycznie :] powodzenia !

Gość hedkuh
tak sie zastanawiam wlasnie, bo mam je przepisane. Juz bylam nawet po nie w aptece i to beda moje pierwsze, moze dlatego tak sie cykam... Do tej pory jakos inaczej sie zabezpieczalismy ale wiadomo ze tabletki to wiekszy komfort umyslu....

Gość wrednamałpaaa25
biorę je przez prawie 4 lata i naprawdę mi służą i do tego są niedrogie

Gość stara raszpla wlasciwa
hej Glany 🖐️ a ja odstawilam te piguly. Czulam ze juz dluzej moj organizm ich nie zniesie. przez 3 lata bralam i powiedzialam basta.

Gość stara raszpla wlasciwa
chyba jedyna ich zaleta jest to ze sa najtansze

Gość sfgadfgt
ja też po tych tabletkach czułam sie źle... odstawiłam je