Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnie się z tym czuuję

On nie chce za mnie płacić i dziwnie się z tym czuję

Polecane posty

Nie jestem materialistką, ale na 10 spotkań nie zapłacił za mnie ani razu. Nie wymagam aby zawsze to robił, ale na Boga co to za facet co nawet nie proponuje by to zrobić :-( Mężczyzna z klasą ZAWSZE zaproponuje, że zapłaci rachunek za kobietę i jest to dla niego oczywista oczywistość. A ten ? :-o Dziwnie się z tym czuję :-(

Niby dlaczego tak uważasz ? Normalny mężczyzna z klasą ( nie zakompleksiony pryszczaty gimnazjalista :-p ) zawsze płaci za swoją kobietę bo wie jak się zachowywać wobec damy i zna zasady savoir vivre, które dla Ciebie chłopczyku są zapewne nieznane :-p

Gość mężczyźni z klasą...
płacą tylko za kobiety z klasą.

Niby dlaczego tak uważasz ? Normalny mężczyzna z klasą ( nie zakompleksiony pryszczaty gimnazjalista ) zawsze płaci za swoją kobietę bo wie jak się zachowywać wobec damy i zna zasady savoir vivre, które dla Ciebie chłopczyku są zapewne nieznane Może nie jestes taka dama za jaka sie uwazasz:P

Jeśli facet płaci za kobietę to od razu sponsor ? Jeju, na jakim świecie ja żyję :-o Co to za debile chodzą po tym świecie :-o

Normalny mężczyzna z klasą ( nie zakompleksiony pryszczaty gimnazjalista ) zawsze płaci za swoją kobietę bo wie jak się zachowywać wobec damy" a czy aby jestes damą ? :D może on tak nie uważa i po prostu za ciebie nie płaci :) facet z klasa dziecino to szarmancki,odważny,śmiały i męski facet ... i nie ma to nic wspólnego z kasą ...

Gość do Regresa
Nie wiemy, jak sytuacja wyglada :) O ile to on ZAPRASZAL, powinien zaproponowac placenie. Inna sprawa, ze kobieta z klasa nigdy nie zgodzi sie, by placil za nia facet, z ktorym widziala sie zaledwie 10 razy

Gość kwiatowy motyw
Moj mezczyzna od poczatku nie pozwala mi za siebie placic. Otwiera drzwi od samochodu, puszcza mnie przodem. Przeciez to normalne, ze tak robi.

Ech zachowujesz sie tak, jakbyś szukała sponsora - nie płaci za mnie to już jest be. Nie jesteś damą więc nie wymagaj od niego, że będzie gentlemenem :-O

Gość a pracuje czy się uczy?
bo to bardzo istotne

Gość do Regresa
Kwiatowy motyw, Twoj facet to facet z klasa, skoro Ty go zapraszasz, a on nie pozwala za siebie placic :) a i Ty babka z klasa, ze nie tylko jestes zapraszana, a sama to robisz GRATULUJE!!!

Mój narzeczony również jak mnie gdzieś zaprasza, to płaci - ale gdyby tego nie zrobił, zapłaciłabym za siebie bez problemu. A o jego klasie i dobrym wychowaniu świadczą miliony innych, bardziej znaczących zachowań

Gość kwiatowy motyw
Swoją drogą Sugar, nie bądź taka złośliwa. Odrazu, że nie jest damą, tak?

Oto chodzi, że on zapraszał mnie i dlatego tak mi jest dziwnie. A zresztą, jeśli facet ma klasę to niezależnie kto zaproponuje to on powinien poczuwać się do obowiązku zapłacenia za nas oboje. Nie ma to nic wspólnego z materializmem ani ze sponsoringiem. To normalne zachowanie faceta, JEŚLI ZALEŻY MU NA KOBIECIE. On musi się starać i wykazywać zainteresowanie bo jeśli tego nie robi to pokazuje, że mu na mnie nie zależy i wtedy wszystko się kończy

Gość MałaMi_123
Mezczyzna z klasą, jesli zaprasza to proponuje zaplate Kobieta z klasą w takiej sytuacji sugeruje ze zaplaci za siebie. Jesli partner sie nie godzi, kobieta przystaje na to i rewanzuje sie zaproszeniem w bliskim terminie.

Gość SZToA
jebana szmata.. masz kurwo za siebie placic doskonale rozumiem faceta ja tez nigdy nie place za kobieyt, bo to bezsens...

Gość mężczyźni z klasą...
" JEŚLI ZALEŻY MU NA KOBIECIE" widocznie mu na tobie nie zależy może dlatego, że nie masz klasy....

Gość sugar_kane... a czemu nie zapł
acisz za kolejne 10 spotkań sama za siebie :) Zrób mu niespodziankę i zapłać sama za sienbie :D

powiedz mu ze nie tego oczekiwalas po facecie z klasa i strzel w pysk, to bedzie jak scena z filmu z lat 50, na pewno poczujesz sie damą

Gość kwiatowy motyw
Nie chciałabym być z mężczyzną, który nie sugeruje zapłaty za przykładowo kolację. To wydaje mi się być takie męskie. I nie chodzi tu o kwestie materialne.

nadal nie wiem czy ma małe kieszonkowe, czy jest po prostu skąpy... Następnym razem jak cię zaprosi, to zaproponuj spacer bo krucho z forsą u ciebie i zobacz jak zareaguje

O ile to on ZAPRASZAL, powinien zaproponowac placenie. Inna sprawa, ze kobieta z klasa nigdy nie zgodzi sie, by placil za nia facet, z ktorym widziala sie zaledwie 10 razy" ale to normalne ze płaci ten co zaprasza ... jesli koles zaprasza panne do kina a ona musi płacic za siebie to naturalnym jest że skoro takie zachowanie nie ma poklasku u kobiety to i nie ma nastepnej randki....to logiczne często jest tez tak że taka panna płaci za siebie 1, 2...3...20 ale jest z takim kolesiem ... psioczy ze nie ma klasy , ze nie ma gestu , ze to egoista ... ale dziwnym trafem z nim nadal jest i tworzy tematy na forum :) nie dziwne ? :D 10 razy nie upoważnia faceta to płacenia za wszystko i wszedzie ... nie ma takiego obowiązku taki facet a to że nia płaci za zachcianki swojej pani nie ma nic wspólnego z posiadaniem czy też nie posiadaniem klasy :)

Gość gość
Też spotykałam się z takim typem, szkoda czasu, nawet kwiata od niego nie dostałam, nawet za niego rachunki płaciłam.. żal po prostu żal! Takiego to tylko kopnąć w dupę :) to już lepszy układ, raz płacisz Ty, raz on..

Gość INSPIRACJA JA
Regres,jak zwykle swoje głupiomądre wywody... Zgadzam sie z autorką. Nie powinno być nic w tym dziwnego,ze facet od czasu do czasu za coś zapłaci.

Gość do Regresa
dziwnie się z tym czuuję Oto chodzi, że on zapraszał mnie i dlatego tak mi jest dziwnie. A zresztą, jeśli facet ma klasę to niezależnie kto zaproponuje to on powinien poczuwać się do obowiązku zapłacenia za nas oboje. No nie... z tym sie nie zgadzam :( To znaczy owszem, jesli babka prezentuje tak totalny brak dobrych manier, ze zapraszajac oczekuje, ze mezczyzna zaplaci rachunek, on owszem, moze tak uczynic, po czym zerwac wszelkie stosunki z takowa persona :o

Gość MałaMi_123
dziwnie sie z tym czuje Po za tym ze facet zapraszajac cie nie poczuwa sie do zaplaty co jest niegrzeczne, absolutnie nie zgadzam sie z toba masz bardzo zasciankowe poglady. Pewne zasady obowiazuje obie plcie, placi ten kto zaprasza a ja mam wrazenie ze szukasz sobie sponsora. Ale powiedz mi, za rownouprawnieniem kobiet i mezczyzn pewnie jestes?

Gość gość
sosssssss sosssssss@tlen.pl';jakby mu na ciebie nie zależało to by sie nie umawiał na spotkanie chyba to logiczne A nie czasem "jakby mu na tobie nie zależało" ?? :D:D:D

ale skoro każdy płaci za siebie, to równie dobrze każdy może iść sam gdziekolwiek...