Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiare

MOJA MATKA MNIE NIE NAWIDZI

Polecane posty

Gość adiare

Ona jest straszna, kiedys moze nie było az tak zle, ale teraz juz skonczyłam szkołe i nie moge znalesc pracy to jest dla mnie jak tyran!! wiecie jakie to jest uczucie jak siedzicie sobie w pokoju a za drzwiami słyszycie jak wyzywa od suk sz*at dziw*k, cały czas na mnie warczy, mowi jaka ja jestem beznadziejna ze jestem jej karą od boga, załuje ze mnie wogole urodziła ze mam chłopaka wiesniaka i ze nie zarabiam 5 tys zeby jej na ciuszki pozyczac! cały czas mi ubliza codziennie sie pyta kiedy sie wyprowadzam:(:( to jest dla mnie tak przykre ze az mi sie plakac chce, teraz jestem chora to zamiast mi pomoc to mi kaze wyp... z domu bo ona zdechlaka pod dachem trzymac nie bedzie. co ja mam zrobic zeby onasie zmieniał? z chęcia bym sie wyniosła ale nie mam gdzie:( juz nawet myslałam o ucieczce z domu ale naprawde nie mam gdzie?( pomozcie mi prosze ja juz mam dosc zycia z nią

Gość adiare
niech mi ktos pomoze przeciez ja tak dłuzej nie wytrzymam :(

Gość ladj
to moze przeprowadz sie do babci ??

Gość zapach pomarańczy...
Jesteś zbuntowaną nastolatką? Podobnyni słowami okleślasz matkę w realu? Masz komputer, siedzisz w pokoju i udzielasz się na forum. Gdyby matka cie nienawidziła , nie kupiłaby ci komputera, nie miałabyś swojego pokoju. Nie doceniasz tego co masz, pomóż lepiej matce w domu, to nie bedzie się złościć na ciebie. Złość, to nie jest nienawiść. Nikt nie złości sie na nikogo , bez przyczyny. Pomyśl, co robisz źle, że wywołuje to taki gniew u twojej matki.

Gość adiare
robie to xle, ze nie skonczyłam najlepszego liceum, nie poszłam na najlepsze studia, nie mam bogatych kolezanek ani bogatego chłopaka i nie mam pracy w ktorej zarabiam tysiace... to o to chodzi.

Gość adiare
z checia bym sie wyprowadziła do babci ale ona ma tylko jeden malutki pokoik....

Gość ererre
to wyprowadz sie do chlopaka.... pogadaj z matmka i powiedz co czujesz gdy tak mowi

Gość adiare
pfff tego chłopaka to tez mam takiego super ze jestem z nim pol roku a nawet nie zaprosił mnie ani razu do siebie to nawet nie bede sie go prosic...

Gość adiare
a moja mama ma w dupie moje uczucia ..

Gość ererre
wiec zrob cos by przstala tak mowi, znajdz prace i juz bedziesz mniej czasu spedzala w domu jestes po studiach?

Gość ererre
znajdz prace wynajmij mieszkanie i uwolnij sie od niej...

Gość zapach pomarańczy...
A jaką szkołę ukończylaś? Ile masz lat?