Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM O DORADZENIE

RUDA FARBA/SZAMPON ! JAKĄ UŻYĆ BY MIEĆ RUDE WŁOSY?

Polecane posty

Gość BŁAGAM O DORADZENIE

Zaczne od tego, że mój naturalny kolor jest rudy, jednak pod wpływem śmiania się z mojego kol w wieku 15 lat porafbowałam wlosy na blond az do teraz a mam 20 lat. Bardzo ale to bardzo chce wrocić do tego koloru! Mam dość rozjaśniacza i rudy strasznie mi sie podoba! Mam w du*pie czy sie teraz ze mnie beda śmiac czy nie! Jakie rude szampony/ farby polecacie? Nie stać mnie na farbowanie u fryzjera. DORADZCIE DZIEWUCHY :P

Gość BŁAGAM O DORADZENIE
Nikt nie farbuje na rudo?

Gość HELP! MEE...
loreal tylko ma rude z tego co wiem i one sa po 30 zł

Gość huyfyte6
jest fajny kolorek bell color z krótkowłosą kobietą na opakowaniu. kiedyś się na niego farbowałam tylko ciężko go zdobyć. a jakie masz włosy naturalnie?

Gość BŁAGAM O DORADZENIE
Naturalne mam właśnie rude i chce do nich bardzo wrocic... Z garniera widzialam w necie ale fakt nie moge jej dostac ;/ Cholerka! Ma ktos jakies propozycje jeszcze?

Gość Latexxx
Przecież jest tak dużo farb, duży wybor jest w Naturze lub w Rossmanie.

Gość BŁĄGAM O DORADZENIE
jest dużo farb ale nie w odcieniu rudym! Z rudego jest loreal za 30 zł ktory wychodzi jak czerwien a takiego efektu nie chce uzyzkac i garnier ktory rowniez przypomina czerwonr wloski... Tego z krotkimi wlosami nigdzie nie znalazlam :(

Gość KMi..
dokładnie... farb po których włosy są rude, a nie czerwone, nie ma wiele. Ja farbuję Loreal Feria kolor Mango. Kolor pokrywa mi ciemne odrosty i nie ma nic wspólnego z czerwonym. Wychodzą dość intensywne, ale myję często włosy, więc kolor robi się łagodniejszy. W szafce trzymam Loreal Pure paprika (lekko ciemniejszy kolor od Mango)... ale boję się wypróbować, bo czytałam, że wychodzą bardziej czerwone :)