Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

reaction

Polecane posty

Gość bogdan-25

Jak byście zareagowały, gdyby na imprezie jakiś chłopak chciał Wam dla zabawy wycałować stopy?

Gość zgnityleniwiec
Dla zabawy bym go kopla w worek

Gość kop w jajca

Gość bogdan-25
zgnilyleniwiec: tak poważnie? Wiesz, że niektórych facetów to podnieca.

Gość zgnityleniwiec
No wiem wiem i znam paru fetyszow stóp

Gość bogdan-25
zgnityleniwiec: ja się do nich zaliczam. Byłabyś w stanie kopnąć faceta w jaja na imprezie, jak to napisałaś "dla zabawy"?

Gość zgnityleniwiec
No zalerzy za co ,ale za taki calus w stope to nie.

Gość bogdan-25
a za co?

Gość bogdan-25
może jest dziewczyna, która doświadczyła kiedyś pocałunków stóp np. na imprezie czy w innym otoczeniu?

Gość bogdan-25
up

Gość zgnityleniwiec
kopanie w jajka bądź jądra jak kto woli według mnie należy się jedynie gwałcicielom i pedofilom, przy czym tym pierwszym i pedofilom, którzy swoje zboczenia uprawiają czynnie, preferowałabym od razu jajka bądź jądra jak kto woli amputować.

Gość bogdan-25
a skąd wiesz, że znasz fetyszystów stóp. Mówili Ci o tym?

Gość zgnityleniwiec
No prawie co trzeci meszczyzna lubi stopy ,talko sie nie przyznaje Jednego faceta pociągają piersi, drugiego pośladki, a trzeciego stopy. Nie widzę w tym nic wstydliwego. Dla kobiety takie pieszczoty również mogą być przyjemne

Gość chinota
ale dlaczego na imprezie, przy ludziach albo w pobliżu, czy w kiblu? Jestem na nie. Chociaż nie mam nic przeciwko całowaniu stóp ;)

Gość bogdan-25
na imprezie może być bardziej podniecające, bo widzą to inni i jest elementem zabawy. Sam kiedyś siedziałem na sofie z dziewczyną, której powiedziałem, że ma ładne stopy. Bez pytania podała mi ją do pocałowania. To było bardzo fajne.

Gość zgnityleniwiec
Generalnie fetysze sa zakorzenione w naszej psychice :D

Gość bogdan-25
a znasz jakiegoś fetyszystę, który w realu Ci się do tego przyznał?

Gość zgnityleniwiec
Tak tylko ze jest tyle typow fetyszystu ze nawet czasami niewiemy ze mamy z nimi do czynienia, (oni sami o tym niewiedza) niemusza sie przyznawac, wystarczy obserwowac, prawie 100% fetysz. to meszczyni. Rodzaje fetyszyzmu Ozolagnia mężczyzna wąchający suspensorium.Teoretycznie każdy przedmiot lub sytuacja może stać się dla człowieka fetyszem. W literaturze fachowej oraz w mediach często pojawiają się terminy opisujące specyficzne przypadki fetyszyzmu, lecz tylko część z nich ma jakiekolwiek znaczenie medyczne, a część wystąpiła albo tylko w pojedynczych udokumentowanych przypadkach, albo opiera się wyłącznie na przekazach anegdotycznych. Poniżej znajduje się zestawienie spotykanych terminów: agorafilia bodźcem seksualnym są miejsca publiczne, akrotomofilia, dysmorfofilia fetyszem jest okaleczone lub zdeformowane ciało partnera, endytofilia osiąganiu satysfakcji seksualnej wyłącznie z ubranymi partnerami, nekrofilia dewiacja seksualna polegająca na podejmowaniu obcowania płciowego z osobą zmarłą, koprofilia bodźcem seksualnym jest kał i czynności związane z nim, apotemnofilia fetyszem jest własne okaleczone ciało (zob. też samookaleczenie), grawiditofilia fetyszem jest brzuch ciężarnej kobiety, klizmafilia satysfakcja seksualna jest osiągana poprzez wlew doodbytniczy, pigmalionizm (agalmatofilia) osiąganie stanu podniecenia płciowego na widok wizerunków, np. zdjęć, rzeźb, obrazów, podofilia fetysz związany ze stopami, urofilia przedmiotem pożądania seksualnego jest mocz, heterochromofilia fetysz związany z odmiennym kolorem skóry partnera, sthenolagnia fetysz związany z odczuwaniem satysfakcji seksualnej w przypadku obcowania z wyrzeźbionymi mięśniami, ozolagnia fetysz związany z odczuwaniem satysfakcji seksualnej tylko w przypadku kontaktu z zapachami partnera. Do jutra pozdrawiam. Koncze na dzisiaj prace w biurze ,jade w teren.

Gość bogdan-25
ok. Może jakaś inna dziewczyna miała do czynienia z pocałunkami stóp

Gość bogdan-25
up