Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ukz mi Panie swa twarz

Chce kupić laptopa. Jaka firme polecacie? HP, Asus, Acer?

Polecane posty

Gość gość
miałam Acera 2 lata karta graficzna padła miałam Asusa 3lata cały zdechł szuka coś co nadaję się głównie pod kątem fotografii czy może ktoś coś polecić?

Gość MARCIN_W
Asus - polecam ponad wszystko. Mam LAPTOP ASUS M 70 V Series i już prawie 6 rok i działa BEZAWARYJNIE. Przez 3 lata zastępował mi telewizor bo ma wbudowany TUNER analogowy i cyfrowy. Poza tym często jest wyłączany tylko na noc POLECAM

apple :D Od kilku lat jestem im wierna. Zmieniam co 2 lata ale jeszcze pierwszy (2007 rocznik) działa i teściowa z niego korzysta :)

Gość gość
Ja polecam laptopy asus :) Sama mam asusa R510Lc i jestem z niego bardzo zadowolona. Asus ma dobry sprzęt w dobrej cenie. Swojego kupowałam na stronie jpkomputery.pl w korzystnej cenie więc myślę, że warto zerknąć na ich aktualną ofertę ;)

Gość gość
Ja miałam HP, w sumie był ok, ale szału nie było, po jakimś czasie rozwalił się pasek pomiędzy komputerem a ekranem i nikt nie potrafił tego naprawić :D Teraz mam Samsunga, jestem z niego bardzo zadowolona, telefony też z tej firmy mamy nawet. Mój facet miał za to Asusa i też chwalił.

Gość gość
Miałem FujitsuSiemens może być, ale grzał, potem HP w sumie bardzo dobry, pracuje do dzisiaj. Z innych: Dell szajs pada, ale dużo osób kupuje i jest zadowolona, Acer nie znam nikogo kto ma, ale ogólnie opinia jest, że awaryjne, Asus całĸiem dobry sprzęt i tani, Sony te z wyższej półki zacny sprzęt. Toshiba nie polecam. Lenovo wygląda dobrze. Samsung obawiałbym się kupić. W sumie gdybym miał kupić teraz komputer to wybrałbym: MacBook Pro Retina ;-) z innych firm Sony, HP, Asus, Dell - w tej kolejności.

Gość gość
osobiście mogę polecić firmę asus posiadam model K52N już od 2011 roku i wierzcie mi przeszedł dużo ; najpierw poleciał z wielkim hukiem na ziemie dzięki mojemu dziecku wylądował tak mocno że rozłożył się jak placek byłam pewna że już po nim ale twardo działał jedyne co po czasie stracił to styk z głośników ale to i tak mało jak na taki upadek , potem po jakiś 2 latach pękł zawias z trzymający monitor ale działał jedyne co to po zamykaniu go trzeba było poprawić klapkę bo krzywo się zamykał ale działał a najlepsze było teraz przed świętami gdy mój syn przewrócił suszarkę z praniem która spadła prosto na asusa monitor już ledwo się trzyma na jednej tylko stronie kabelki na wierzchu z monitora plastik poodchodził a ten dalej działa także wydaje mi się że jest bardzo stabilny ale jestem zmuszona go wymienić gdyz po tych upadkach nie chce go zbyt często używać jedyne co mogę mu zarzucić to baterie która bardzo szybko padła przez co asus musiał być w prądzie pozdrawiam

Gość Laura2777777
Lenovo tylko i wyłącznie. Miałam też hp jest bez porownania gorsza marka, laptopy nie sa tak wytrzymałe. Teraz mam drugiego laptopa z lenovo wcześniejszego miałam aż 7 lat, "przeżył" w akademiku i zalania wodą i upadki itd, w koncu padł, ale i tak zaskakujaco dlugo mi sluzył. Za to z hp czesto się psuł bez powodu, zawieszał. Teraz mam lenovo i działa tez bardzo dobrze i szybko

Gość jerzysław
Bez dwóch zdań - macbook. Lekki, mega wydajny. Macbooki po prostu śmigają i praca na nich to czyta przyjemność. Jeśli teraz skusicie się na maca w ispot to dostaniecie też kamerkę gopro, więc jeszcze dodatkowa opcja "za" zakupem: ispot.pl/mac-macbook-pro.

ja proponuję sprawdzić parametry... no, ale widocznie jesteś zbyt dużym kretynem. nienawidzę ignorantów

Gość gość
Macbooki są najlepsze!!!

Gość gość
ja mam toshina satelite c55-A i nie narzekam :)

Gość gość
dell polecam

Gość gość
z doświadczenia polecam Toshibkę Satellite jakąś :) żyje już 8 lat bez awarii :P oraz HP Compaq :) również z doświadczenia :) mocne maszyny, wiele zniosą

Gość gość
polecam cacery

Produkty tej firmy są bardzo dobre jakościowo i maja wysoki wybór: ESC.PL wiarygodna strona, na której można kupić różne elektrychne urządzenia.

Gość gość
Ja kupiłam ostatnio Della Inspiriona w Komputroniku za 2000 ziko i tyle. Nie gram, wykorzystuję go tylko do pracy więc dla mnie bajka.

Gość wiktoria741
Ja zastanawiam się nad HP. Potrzebny mi laptop do pracy i chyba zamówię jakiegoś z http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki.bhtml Z tego co widziałam HP ma dobre ceny i parametry. Powinien byc dobry do pracy i surfowania po sieci.

Gość gość
Parę razy w życiu coś z elektroniki kupowałem przez internet i różnie bywało. Ostatnio kupowałem kino domowe na stronie www.bimtech.com.pl i poszło sprawnie. Wszystko dotarło w idealnym stanie, bez jakiś usterek, dobrze opakowane, także nie miało prawa ucierpieć przy wysyłce.

Gość gość
Dzieciom kupowałam laptopa HP. Wahałam się między tym a Dell, ale zamawiałam na electro.pl i zadzwoniłam na numer podany na stronie i Pan mi doradził. Ogólnie zakup uważam za udany.

Gość Lilith95
NIE POLECAM HP !!! Jestem osoba która korzysta z programów graficznych ale niezbyt intensywnie, czasami w coś pogram i dostałam w prezencie HP z górnej półki. I co minęły 3 lata i padł cały system chłodniczy, mimo ze laptop z zewnątrz nie był gorący. Laptop byl nieciekawy pod względem graficznym szaro bury i kiepskiej jakości plastik. A mówiłam ze HP nadaje się co najwyżej dla ludzi przeglądający internet czy siedzących w biurowej robótce. NIE KUPUJCIE! Bo pożałujecie. Lepiej kupić Lenovo. Aby tego było mało to jeszcze wiatrak chłodniczy haczył o jedna z kart wewnątrz co powodowało ogromny hałas i trzeba było stukać w laptopa aby przestało. I co ja zostałam bez laptopa a praca na kursy nie ukończona.

Gość gość
Powystawowe laptopy to rewelacyjna okazja, chociaż wiele osób chce zawsze coś nowego. To tylko złudzenie. Na laptopach powystawowych zaoszczędzisz spokojnie 10 – 40%. Sporo też zależy od monitorowania promocji. Od siebie doradzam www.computer-alliance.pl z oddziałem w Warszawie. Niższych stawek na modele Lenovo w branży nie spotkałem, a swojego czasu dość intensywnie przeszukiwałem oferty.