Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Skok w bok

Polecane posty

czizas kurcze powinnaś udać się do specjalisty Kobieto przecież się wykończysz" eeee tam... od seksu jeszcze nikt nie umarl chyba ze na zawal od nadmiaru jedrnych cyckow ale ja sie podpinam regularnie pod EKG :D

a to od nadmiaru jędrnych cycków mozna zawału dostać?? :o O cholera to muszę uważać i może za twoim przykładem częściej pod EKG się podpinać?? :D:D:D:D:D

jak większość kobiet możliwe ale tylko ja robię to naprawdę dobrze:P

możliwe ale tylko ja robię to naprawdę dobrze" - w sensie ze z pejczem i niemieckimi okrzykami? :)

zatory płatnicze niebezpieczniejsze są :D ike co trza będzie to podepnę :D:D:D

możliwe ale tylko ja robię to naprawdę dobrze" - w sensie ze z pejczem i niemieckimi okrzykami? niii to zbyt proste i wręcz banalne kogo by to podniecało :classic_cool:

zatory płatnicze niebezpieczniejsze są " - uuu no to trzeba poszukac takich co wierza ze sie facet zakochuje po seksie :)

Gość gggggggggggggg................
Ja kurde po pijaku zdradziłam mężczyznę. Całowaliśmy się, małe obmacywanie, ale nie mogę o tym zapomnieć, było cudownie... Byłam tak pijana, że gdy na niego patrzyłam myślałam, że to mój chłopak, stasrznie są podobni. To jedyny raz, więcej się nie zobaczymy... Gdybym była trzeźwa nie zrobiłabym tego. Co mi strzeliło do głowy nie wiem,może i jestem kurwą.

brum jakże mogę na nie cierpieć skoro chojne kobitki są wokół mnie?? :classic_cool:

ike co trza będzie to podepnę o masz piszesz jak prawdziwy desperat:D

"niii to zbyt proste i wręcz banalne kogo by to podniecało " - jakbys byla odziana w skore to moze jakiegos szewca o imieniu Helmut? :)

Bliżej znane mi są wyłącznie cierpienia młodego Wertera. A to i tak z lektury wyłącznie.

ike , o nieeeee z mostu skakał nie będę nawet na seksi lasie z rozłożonymi nogami ?:D

e tam to jak nie skoczysz to nie wiesz co znaczy dobry skok w bok:P

Trójskok w bok. :D to jest dopiero wyczyn. :D A taki skok... Phiii... To "przed" się nie liczy, bo pewności nie ma czy będzie.

kochany tak na bandżi spróbuj jak jest sprężysta to masz sprawę załatwioną góra dól góra dół lędźwi nie męczysz:P