Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelaa

problem z meżem

Polecane posty

Gość karmelaa

jestem już 2 lata po ślubie... mąz zajął się karierą i bardzo dużo pracuje... ale teraz ma wolne 2 tygodnie i nie robi kompletnie NIC... wstaje do pracy on spi... wracam o 18 a on śpi! urlop ma już od 3 ubiegłego czwartku, a on nie zrobił nic... nie powiem w domu jest czysto... tylko dlatego że nawet w domu nic nie je bo mu się robić nie chce i idzie na miasto... wczoraj jak spał stanęłam mu na nodze... wiem że to troche dziecinne ale dzisiaj się do mnieo to nie odzywa... jak się zachować?

Gość małgorzatatatata
stanęłam bo mu się dobrze spało

Gość karmelaa
nawet dziecka mi nie zrobił

Gość anikaaaaa
miałam podobny problem tyle ze ja ze złosci machnełam mojemu paznokcie na wsciekły róż:) ale do rzeczy powiedz mu ze jest ci przykro ze mimo ze ma wolne nie dba o ciebie. Wiesz ze musi odpoczac ale ma na to zcas jak jestes w pracy. Musi zregenerowac sieły. Ja yłam zła jak mój mił urlop bo ja go nie miałam i tk ajkby byłam nieco zazdrosna.... podswiadomosc. Pogadaj z nik powiedz ze ma czas na spanie jak jestes w poracy a jak wracasz niech zajmie sie toba:)

Gość groszek z marchwka
po 1 zajal sie kariera bo kariera jest dla niego wazneijsza od rodziny czy ze wzgledy na pieniadze jakies fundusze na wasze mieszknie itd?/ nie ustaliliscie w zyciu jakie macie priorytety co jest najwazniejsze nie rozmawiacie ze soba?? wiesz jak ja duzo pracuje i potem mam wolne to tez bym nic nie robila korzystam z tego ile moge bo wiem ze znowu czeka mnie "kamnieniolom"