Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama355354

Mój 4 miesięczny synek jest przeziębiony...

Polecane posty

Gość kama355354

moge wyjść z nim na dwór ? czy lepiej przeczekać chorobe w domu ?

Gość pytająca mamusia
To wszystko zalezy od tego jak powazne jest przeziebienie. Mój synek 14,5 miesiąca jak miał zapalenie gardła to lekarka kazała wychodzić. Ale Twój jest jeszcze maleńki, więc radziłabym ostrożnie. Jeśli nie ma gorączki i nie jest tak źle z samopoczuciem, to ubierz go odpowiednio, tak by go nie przewiało, ale by się też nie spocił :) i wyjdź na chwilę w najcieplejszym okresie dnia, w tym czasie wywietrzysz dobrze mieszkanie i nie będzie się dusić w zarazkach.

Gość kama355354
on ma tylko katar... wiec nie jest zle i bym chciala wyskoczyc do sklepu zajmie mi to z 1,5 godz... wiec nie wiem czy moze byc tyle czau jezcze wieje ten zdradliwy wiatr :/ jak mam go ubac ? :|

Gość kama355354
muszę owinąć go w kołderkę, bo ono jest czarnoskóre i może mu być bardzo zimno

Gość pytająca mamusia
To sama nie wiem bo nie chcę Ci źle doradzić, ale jesli nie masz z kim zostawić to ubierz go dobrze czyli na "cebulkę", będziesz mogła kontrolowac czy nie jest za ciepło i coś ściągnąć. Rajstopki na pewno trzeba, reszte dobierz tak jak uważasz, pilnuj żeby uszy były zakryte i weź kocyk na wszelki wypadek, zawsze można wozić pod wózkiem jak będzie w miarę ciepło, a w gondoli wiatr raczej to nie przeszkoda taka straszna.

Gość kama355354
kama355354 tak podszywie zasrany , moze i jest czarnoskóre masz z tym problem rasistko ?

Gość kama355354
dzieki pytajaca mama :)

Gość kama355354
to znaczy ono jest czarne z lewej strony, a białe z prawej, więc zawinę go tylko po lewej stronie:)