Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskielibido

Tabletki regulujące gospodarke hormonalną oraz zwiększające libido

Polecane posty

Gość niskielibido

Cześć! słyszałam w radiu o tabletkach które podobno normują gospodarke hormonalną, czyli nie tyje sie, nie ma żadnych niekorzystnych zmian a do tego zwiększają libido ( to jest dla mnie ważne ponieważ gdy brałam tabletki antykoncepcyjne, miałam niskie) a chciałabym znów zacząć brać tab. antyk. nie wiecie może jak sie one nazywają? ostatnio jadąc autem słyszałam reklame, ale nie zapamiętałam nazwy, a nie potrafie znaleźć w internecie.

Gość niskielibido
i jak ? widze, że nie wiecie nic na ten temat :c a szkoda bo to dla mnie ważne, chcialbym zaczac brac tabletki, ale pozniej nie mam ochoty na seks a moj facet jest jak królik i jemu sie chce non stop :p nie chce mieć potem spięć z tego powodu więc wolałabym od razu jakoś zapobiec temu spadkowi...

Gość warząchiew
Asequrella

to jest tylko chwyt reklamowy. ktoś wymyślił, że będzie zarabiać kasę na niszy którą są kobiety biorące tabletki anty. Gdyby było coś na libido to nie było by tylko sprzedawane jako Asequrella tylko też pod inną nazwą, a kobiety nie musiały by kupować hiszpańskich much itp. Na wątrobę jest hepatil. Na zatrzymywanie wody w organizmie te ziółka też nie pomogą. To po prostu działa na psychikę kobiet i większość sobie wkręca i myślą, że tabletki działają a taki sam efekt byłby podczas brania placebo. Nie mogą też regulować gospodarki hormonalnej bo skutki uboczne będą tak czy siak z Asequrellą czy bez jeśli będą źle dobrane tabletki. Tabletki trzeba dobrać na podstawie badań m.in poziom estradiolu. A czy możesz brać tabletki to płytki krwi i INR (to są na krzepliwość krwi i to bardzo ważne)