Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FlexIppp

Nie podniecam fizycznie swojej kobiety :( boje sie, ze mnie zostawi

Polecane posty

Gość FlexIppp

Absolutnie nie pociągam fizycznie swojej kobiety.. mnie z kolei ona BARDZO POCIĄGA dosłownie wyustarczy ze na nią spojrze i już mam ochote na sex.. a drugą strone zupełnie to nie działa , ona w ogole nie ma ochoty na sex ze mną, nie chce zadnych moich fotek nic.. znam typ facetów którzy jej sie podobają... umiesnieni, wysocy goscie.. z twardą miną ja jestem w stu% przeciwienstwem, niski, chudy i dziecieca twarz... czesto jest taka sytuacja, ze spedzamy wieczór, ogladamy film.. jakis aktor jest taki jak opisałem i ona przy mnie mówi "ojj juz mi gorąco.. on by mógł mnie wziąść " itp boje sie ze wlasnie z racji tego ze jej nie pociagam fizycznie TO MNIE ZARAZ ZOSTAWI ps. nie, nie jest ze mną dla kasy.. poniewaz jestem biedny

Gość pinezka87
jeśli dziewczyna pozwala sobie na takie uwagi w Twojej obecności to świadczy o jej braku taktu.

Gość FlexIppp
regres.. to nie jest prowokacja :O

no to z dwojga złego :D nie jestes zdrowo umysłowo ,będąc nadal ta kobietą :)

Gość FlexIppp
ee.. a to czemu? ty bys nie byl z laska, ktora cie maxymalnie podnieca? ktora jest po prostu mega kozacka z wygladu? do tego fajnie ci sie z nia gada i masz dobry sex z nią??

Gość przeciez ona i tak cie rzuci
:D Ale porżnij ją sobie póki możesz. Jak to się mówi: Lepiej jeść tort z kolegami niż gówno samemu :classic_cool:

ee.. a to czemu? ty bys nie byl z laska, ktora cie maxymalnie podnieca? " co z tego że mnie podniecała jakbym chcąc ja dotykać wymyślała by 18967 powodów by nie iść do łóżka to takie sadomaso na własną prośbę ....

"do tego fajnie ci sie z nia gada i masz dobry sex z nią?? " "ona w ogole nie ma ochoty na sex ze mną," zdecyduj sie w końcu :D na jedna wersję

Gość bo on ma z nia pewnie fajny
sex ale ona robi to z nim z musu raz na tydzień po tym jak on jej nową kieckę kupi :classic_cool:

Gość FlexIppp
chodziło mi o to, ze ona sama z siebie nigdy nie wyjdzie z inicjatywą a czesto sie zdarza tak ze kiedy ja zaczynam sie do niej dobierac ona mi mowi "nie" no ale wiadomo ze uprawiamy sex i kiedy juz to robimy to jest kozacko ona jest mega zajebista z wygladu.. i zajebista w lozku i przede wszystkim to nie jest pusta lalunia, bo mi sie z nia zajebiscie rozmawia i dla tych powodow JESTEM Z NIĄ a to ze jej sie nie podobam fizycznie to mnie boli bo wiem ze predzej czy pozniej mnie zostawi wlasnie z tego powodu .. (bo nie wierze by taka kobieta mogla by byc z gosciem ktory jej sie nie podooba skoro ona moze miec prawie kazdego)

chodziło mi o to, ze ona sama z siebie nigdy nie wyjdzie z inicjatywą" no ale jak chcesz by to zrobiła skoro nie jestes w jej typie :D ?

Gość Bodziolina
Witam wszystkich co mam zrobić jeżeli kobieta prosto w oczy powiedziała mi że ja nie podniecam ,że nie robi się jej mokro jak ja dotykam .Mam 30 lat z Kobietą jestem od 10 lat od roku nie kochamy się

Gość gość
I macie oto prawdę znaną kobietom od zawsze. Bajki o niewaznym wyglądzie możecie sobie wsadzić.:)

Gość flirciara z natury
To ze kobiecie podobaja sie umiesnirni faceci to normalne,my trz lubimy patrzec na innych mezczyzn niekoniecznie chcac byc z nimi w zwiazkach,tez lubimy pomarzyc i nawet fantazjowac o innych ale jak kochamy partnera chocby nie wiem jak był brzydki to nie polecimy na umiesniona klate czy piekna buzie ...mój tez jest brzydszy ode mnie ale nie zaminiłabym go na nikogo innego chociaz czasem tez podziwiam urode czy ciało innych,ale on jest moim ukochanym przyjacielem i partnerem,juz sie przyzwyczaił ze jestem flirciara ale wie ze go nie zdradze

Gość gość
jesteś z taką prymitywną babą człowieku....ja bym jej przyspieszyła to zostawienie jakbym była facetem

Gość gość
doczytałam dalej,więc skoro ci dobrze z ta tępą dziunią co leci na innych koniecznie cie o tym informując to ją sobie używaj,zasługuje na to ,i się nie żal bo to twoje wybory