Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Help me help mm fish

Czy u GInekologa jest prysznic - chce umyć pochwe i srom ,bo

Polecane posty

ide po pracy dostalam okres nie mam gdzie sie umyc, czy tam bedzie prysznic czy po prsotu powinnam mu powiedziec ze mam okres i nie zdejmowac podpaski?

Gość intelektualistka polska
jest zabieg irygacji , pompuje zwykle asystent ginekologa

a mam wybór?? czekalam na wizyte 3 tygodnie :/ okres miałam miec tydzien temu ale sie spoznil ;/ nierugalrny jest dran ... a kończą mi sie tabsy, a asystent to też ginekolog czy jakiś konował albo student?

Gość frjbnjvbfjk
a co to kurfa ma być ? ginekolog chciałby zawsze ogladać sobie czyste i pachnące cipki?! a takiego wała!! nie ma tak dobrze, i podczas okresu kiedy leje sie z ciebie i jesteś ubrudzona krwią też musi ciebie zbadać! i nawet jakbyś nie wiadomo jak śmierdziała też musi!!

Gość cichy i biedny chłopiec
podejrzewam, że przeciętny ginekolog (facet) po 5 latach pracy wolałby jednak zajmować się penisami, te nigdy tak nie cuchną jak brudne pochwy Polek

Gość zadneee prowoo
jakie prowo? a nie domyślacie sie ze czasem można dostać okresu szybciej lub później kiedy akurat przypada wizyta? i co ma wtedy przekładać wizytę? i kolejne miesiące czekania w naszej 'kochanej' służbie zdrowia? ja tam bym poszła, i jak ktoś napisał wcześniej gin powinien być na wszystko przygotowany i pewnie już nie jedną badał w trakcie okresu

w sumie trochę mi głupio, ale faktycznie, nigdy nie byłam u gina w czasie okresu, może mi coś powie, doradzi ... np że mam zbyt obfite /zbyt małe krwotoki

to możesz wziąc recepte bez badania. NIE CHODZI SIE DO GINA PODCZAS OKRESU!!! no chyba ze w przypadku gdy leje sie tygodniami. w innym absolutnie nie

Gość huihhh
No i nic dodac, nic ujac. J.w.

nie wiem jak jest u Twojego ginekologa ale u mojego obok gabinetu jest ubikacja z bidetem z której mogą korzystać tylko kobiety z poradni klucz jest zawsze u pielęgniarki można zawsze wejść wcześniej i o niego poprosić tym bardziej że lekarz ma osobny gabinet ....i nie chodzę prywatnie a normalnie na kasę chorych

Gość zadneee prowoo
wiecie, czasem są tacy zawzięci co nie przepiszą nic bez badania, i nie wiem czy to jak ona powie, ze ma okres to darują

zgadzam się z Artefakt_Diabła...możesz poprosić tylko o receptę ja średnio co trzy miesiące muszę dostać receptę i zazwyczaj załatwiam to na tel i odbieram na drugi dzień no chyba że zależy Ci na badaniu ale nie wiem jak lekarz zareaguje na to że masz okres

skoro napisała ze skonczyły jej się tabsy,to znaczy że już brała wcześniej. to po cholere ma ją badać??jasne, kontrolnie sie przyda ale moze akurat nie tym rzem..dżizz

A, nie doczytałam o tej recepcie. No, pewnie, że nie musi Cię badać za każdym razem. Ale, ale... bierzesz tabletki i masz nieregularny okres?

Ja pierdziele, a co to takiego, że idzie do gina jak ma okres? Oni od tego są. Taki mają zawód. Jeśli np. będziesz chciała mieć dziecko i będziesz miala problemy to przy monitorungu cyklu tego ie unikniesz.

Gość Help me help me im fish
mam nadzieje że jednak zajrzy do mojej szparki i oceni

Astoria-już pisałyśmy że kiedy są powody, to oczywiście. No ale jeśli nie wiesz dlaczego się nie chodzi do gina z okresem to bez komentarza...

"to możesz wziąc recepte bez badania. NIE CHODZI SIE DO GINA PODCZAS OKRESU!!! no chyba ze w przypadku gdy leje sie tygodniami. w innym absolutnie nie" Buahahahaha!!!! Rozbawilaś mnie :) :) :)

Gość i holod
a ty pierwszy raz idziesz? u kazdego dobrego gina jest bidet do podmywania

Gość i holod
no i oczywiście ze sie chodzi spirale mozna załozyc tylko w czasie okresu

nie będe nadrabiać niedociągnięc twoich rodziców we wpajaniu ci podstawowych zasad kultury i wyczucia sytuacji. choc niektórzy twierdzą ze z tym się człowiek rodzi...

Buahahahaha !!! Proszę cię - kończ waść wstydu oszczędź :) Z takim mózgowym autyzmem dawno się nie spotkałam :)

OOO tak, tak, masz rację dzieciątko, masz rację. A teraz weź książkę i zacznij sie edukować. Lepiej późno niz wcale. Ps. Moja siostra jest ginekologiem mój mistrzu ;)