Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaxxxx

pomocy- co kupic na roczek

Polecane posty

Gość zdesperowanaxxxx

witam, w weekend ide na roczek chrzesnicy a kompletnie niewiem co mam jej kupic. Prosze pomozcie

Gość Kikkirikki
Konika na biegunach:)

Gość zdesperowanaxxxx
niestety juz ma, jezdzik i samochodzik tez.

Gość Kikkirikki
to może wózek dla lalek?

Gość zdesperowanaxxxx
o wozeczku nie pomyslalam. Mysle ze fajna sprawa :)

Gość Tak. Ja kupuje. A co?
Jakąś porządną drewnianą zabawkę HABA.

Gość Tak. Ja kupuje. A co?
Albo BOIKIDO.

klocki drewniane, zabawki do "ciągania", wszelkiego rodzaju telefony, panele interaktywne (ostatnio ogladałam tiny love - super)

Gość zdesperowanaxxxx
dziekuje za podpowiedzi krzeselko do karmienia ma i wszelkie klocki, maty, koniki, autka tez dlatego tak mi ciezko. Wiem ze nie ma wozeczka dla lalek wiec zdecydowalam sie na niego. Dlatego mam teraz pytanie do mam dziewczynek. Ktory wu\ozeczek robi ze tak powiem furrore u waszych corek? Ogladalam na allegro i jest ogromny wybor. Czy taki w opcji 3w1 bedzie fajny?

Gość zdesperowanaxxxx
dzieki elca, niestety to tez juz ma.

U nAs najbardziej udana zabawka okazal sie stoliczek edukacyjny fishera dostal maly na roczek od chrzestnego i super..dostal tez rowerek smarta de luxe ale on jest bardziej chodzeniem zafascynowany i siedziec w miejscu nie potrafi wiec rowerek gora pol godziny i jest juz be.. Takze ja polecam stoliczek.. na wozkach sie nie orientuje bo corki nie mam

Gość samochod najlepiej

Ja dla wszystkich dzieciaczków wmojej rodzinie kupuję takie torty http://allegro.pl/tort-z-40-pampersow-chrzciny-shower-baby-roczek-i1381381823.html Zawsze robią mega wrazenie na gosciach :D Wszyscy zachwycaja sie nimi! Zwlaszcza starsze pokolenie dziwi sie -czego to ludzie nie wymysla :D A wiadomo pampersy przy maluszku schodza jak burza wiec prezent nie dosc ze piekny to w dodatku praktyczny :D

Gość xxxxxxyyy
3-w 1 w tym wieku sie nie sprawdzi - za wysokie sa i za ciezkie , poszukaj drewnianych albo zwyklych nieduzych parasolek - b. wygodne na spacerze z takim maluchem , bo wiadomo , ze predzej czy pozniej mama bedzie musiala niesc i wozek i dziecko:)

Wózek, fajna sprawa, ale dla 3lata+ teraz kompletnie się nie sprawdzi. Zanim będzie potrafiła świadomie się nim bawić, to będzie dawno leżał kącie lub w śmieciach. Mówię Ci to jako doświadczona maka i kilkukrotna ciocia. Ciężko coś zaproponować dla dziecka w tym wieku kiedy ma właściwie wszystko, ale drewniane zabawki są zawsze super. Na roczek mój synek dostał coś takiego i muszę powiedzieć że zrobiło prawdziwą furorę http://allegro.pl/eichhorn-duza-drewniana-kostka-edukacyjna-5w1-i1381295178.html następna super zabawka http://allegro.pl/kolorowy-wozek-krolik-pchacz-boikido-24h-i1380282998.html http://allegro.pl/boikido-edukacyjny-morski-labirynt-2028-promocja-i1384717052.html