Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_Amaderka

Zostawil mnie maz - jak sie na nim odbic?

Polecane posty

Gość Smutna_Amaderka

Mamy 5 letnia coreczke. Moj nie byl dla mnie dobry - najpierw zaszlam w ciaze i postanowilismy sie pobrac. Potem jak mala miala 3 lata powiedzial, zebym poszla do pracy, a corke mialam zostawic w czasie pracy u jego matki. Nie zgodzilam sie, gdyz dziecko nie mialoby dobrze u jego matki - nie lubie jej. Potem ograniczal mnie w wydatkach - chcial oszczedzac na mieszkanie, ktorego nie potrzebowalismy, bo moja ciocia pracuje w biurze TBS i tam mogla nam zalatwic mieszkanie. Psulo sie miedzy nami, teraz mnie zostawil. Moja sytuacja jest trudna - dostaje od niego tylko 700 zl, a wie przeciez, ze jestem bez pracy. Co powinnam zrobic, zeby lozyl wiecej pieniedzy? znacie moze jakies kruczki prawne? Bede wdzieczna za wszelka pomoc

Gość sa tylko pozniej
len jestes i tyle!! do pracy a nie zyc z kieszeni meza... Dlugo to wytrzymywal i tak utzrzymujac Cie

Gość Mauuu
Kobieta, 5 latki mogą iść już do '0" i to bez opłat(z wyjątkiem wyżywienia) nie musisz płacić za nianie ani przedszkole, idź do pracy.

Naprawde duzo dostajesz od meza,moja znajoma podała meza do sadu i wywalczyła 200zł.....A wiec Twoja sytuacja jest bardzo dobra dziecko juz duze moze iść do przedszkola a Ty do roboty-no chyba że leniuch w dupie siedzi i sie niechce a przecież łatwiej od meza ciagnac i w domu siedzieć!!Porażka....

Gość Smutna_Amaderka
Potraficie tylko krytykowac. A gdzie ja prace znajde? Poswiecilam sie rodzinie i teraz niestety mam problem

Roznoszenie ulotek,barmanka,kelnerka,ekspedientka w skl spożywczym pracy dla takich osób jak Ty jest b.duzo tylko trzeba chciec na poczatek dostaniesz 1000zł ale to lepsze niż siedzenie w domu i czekanie na łaskę męża.Ja rozumiem że oddałaś sie rodzinie ale Twoja córka jest już duza ze mozesz posłać ja do szkoly.Weź sie za robote a nie siedzisz i narzekasz!!

Gość zomek
to juz teraz nie poswiecaj sie rodzinie tylko sobie. Prace znajdziesz tam gdzie wszyscy - dookola. Przy okazji zobaczysz jak jest z ograniczaniem wydatkow, juz teraz nie bedziesz musiala sie ograniczac ani on cie nie bedzie ograniczal.