Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaisulek246276572

BOJE SIE...............

Polecane posty

Gość kaisulek246276572

Cześć! mam mały problem a raczej duzy...pare miesiecy temu zmarl wujek brat mojego taty...on go znalazl martwego :( pracowlai razem w szwecji. okazalo sie ze umarl bo lekarze w ppolsce nie wyleczyli go tak jak powinni! :( wszystko stwierdzili szwedy lekarze na sekcji zwlok...I TERAZ JA DOSTAJE SZALU! nie moge byc sama w domu bo wydaje mi sie ze Wujek siedzi jako duch na krzesle w kuchni albo zaraz stanie przede mna! ja potrawilam siedziec 3 godziny na klatce! zbey tlyko nie wchodzic do domu! co gorsza w nocy! nie moge spac, w kazdej sekundzie mysle ze go juz nie ma i boje sie ze bedzie siedzial na fotelu!!! :( ja mowie na serio to jaka mania zadne zarty.JA CHCE W KONCU zaczac zyc normalnie... :( nie jestem w stanie tak! martwiac sie co ja zrobie jak zostane sama w domu i gdzie wyjsc! zeby wrocic az wszyscy beda w domu! WIEM,ze wujek nic by mi zlego nie zrobil jako duch ale ja bym dostala zawalu jakbym go zobaczyla!! naprawde!!! dla mnie to koszmar ktory sie nigdy nie konczy :( kochane pomorzcie......ja juz tak nie moge :( w kazdej sekundzie mysle o tym i nic mi nie pomaga ani zajecie,ani NIC ja po prostu nie chce juz tak...........Ja sie tu wykoncze,jak tak dalej pojdzie :(

Gość hryjurytujik
a ile masz lat ?

Gość mam 42 lata
mam 42 lata

Jak bylam mala to mialam stracha jak ktokolwiek zmarl sasiadka,jakis aktor czy ktokolwiek kogo nawet zadobrze nieznalam,balam sie w nocy otworzyc oczow ,aby tego ducha niezobaczyc. Moj strach trwal dopoki niezmarla moja mama, po jej smierci pragnelam wrecz kontaktu,i takim sposobem minol strach.

Gość kaisulek246276572
NIE MAM 42 LAT MAM 15 LAT!

Gość kaisulek246276572
i daje dupy !!!!!

Gość jkgk drj
czego się boisz? zrobiłaś mu coś złego ?? nie lubiliście się??? ktoś z kimś żyłaś dobrze nie będzie cię przecież "straszył"

Gość kaisulek246276572
jestescie oblesni TO NIE JA PISZE TE OHYDNE KOMENTARZE.......powaga ludzie!!!! i troche kultury osobistej!!! Dobrze z nim zylam...i wiem ze nic mi nie zrobie ale sie boje go zobaczyc...

Gość anka_1980
pomodl sie za niego a przestanie Ci sie ukazwyac,

Gość kaisulek246276572
modle sie za niego codziennie!