Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aquariuss

Ogórki po meksykańsku.

Polecane posty

Gość aquariuss

Kiedyś jadłem dobre ogórki po megsykański, robiło się to z taką zaprawą, gdzie wsypywało się chilli. Teraz natomiast mam zagwozdkę. Mianowicie, moja mama posadziła na działce pełno papryczek chilli które palą MASAKRYCZNIE, spalają dosłownie :) Nikt ich nie chce jeść, nawet ja smakosz ostrego nie potrafię tego ugryźć (raz próbowałem i podziękowałem) Jak myślicie czy gdyby pokroić w cienkie paski tą paprykę, dodać do ogórków i zaprawy, to przeszłoby z papryki na ogórki to ostre?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×