Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest wkoncuuuuuuuu

sluz a szyjka macicy

Polecane posty

przed paroma dniami mialam plodny sluz , teraz juz jest nie plodny , ale szyjka macicy jest otwarta lecz nisko polozona ? sluzu plodnego brak , szyjka otwarta ktora wskazuje na plodne dni ? :( sama juz nie wiem jak to jest .

nie zawsze śluz płodny oznacza dni płodne :P dziwnie brzmi,ale przez 1,5 roku staran zauważylam ze mam śluz plodny przed owulacją lub nawet 3 dni po niej,mialam kilka razy monitoring cyklu,wiec to bylo dowodem na to ze w dniu owulacji,przed i po to mialam "sucho"

acha :) no kurcze staramy sie i kochalismy sie wtedy jak mialam sluz oraz klucie jajnika przez kilka dni nawet wczesniej ,bo sluz trudno go zawsze bylo dostrzec u mnie ,ale od paru miesiecy juz zaczal sie pojawiac widoczny plodny, teraz mam taki metny klejacy sie. Tylko szyjka jest otwarta bardzo :P ale ja dziennie sie nie badam a i ona jest nisko nie wysoko jak w szczyt plodnosci powinna byc sama juz nie wiem :( wiem ze sluz jak same klucie moze ozn przed w trakcie lub po owulacji ehhhh........ i znowu bedzie napewno rozczarowane

tylko moj sluz i klucie od tej planowanej owulacji ksiazkowej to pare dni wczesniej sie pojawily ok 3-5 dni :P

czy wypowie sie jeszcze ktos ? :P