Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia . . . ?

DLACZEGO ON TAK ROBI ???

Polecane posty

Gość Klaudia . . . ?

Mój mąż ciągle mnie zdradza nie wiem dlaczego jestem młoda a on już nie tak bardzo i nawet nie wypiera się gdy mówię że mnie zdradza , a gdy grożę że odejdę to zaczyna mi grozić i na koniec mówi że nigdy bym się nie odważyła .Dodam także że jestem ładna i nie mamy problemów z seksem to dlaczego on mi to robi ???

Gość Powiem Wam w sekrecie...
Bo koles jest chory psychicznie? Uciekaj od niego, po co z nim jestes? Macie dzieci?

Gość bo cie nie kocha

Gość Klaudia . . . ?
Nie nie mamy on bardzo by chciał , ale ja powiedziałam że nie chce dopóki nie przestanie latać za babami

Gość boś głupia

Gość Klaudia . . . ?
Cały czas twierdzi że mnie kocha

Gość Buahahahahhahaha
Haha, twierdzi, ze Cie kocha. Dobre sobie. On klamie i bawi sie Twoimi uczuciami. Gdyby naprawde Cie kochal, to by nie zdradzal. Albo to marne prowo, albo Ty masz jakie sproblemy emocjonalne. Kazda by na Twoim miejscu kopnela w cztery litery tego padalca!

Wybacz, ale to smieszne. Jak cie będzie kochał i zacznie cie jeszcze bić, to też to będziesz tolerować? Może jeśli nawet cie w jakiś patologiczny sposób kocha, to zupełnie Cię nie szanuje.

.Dodam także że jestem ładna i nie mamy problemów z seksem to dlaczego on mi to robi ???" bo masz problem z głową :D na marginesie daje 1/10 za to prowo :)

Gość Klaudia . . . ?
Nie wiem nawet jeśli to gdzie niby pójdę nie mam własnego mieszkania za co zapłacę za studia i nawet pracy nie mam przecież nie pójdę na ulicę

prowokacja nie wierzę żeby jakaś kobieta pozwoliła na coś takiego no i chciała żyć z taką gnidą no chyba że jest uzależniona od niego finansowo i mieszkaniowo ....mówiąc wprost jest z nim dla kasy ...

Gość Klaudia . . . ?
Nie jestem z nim dla kasy , ale fakt że jestem uzależniona od niego finansowo , a poza tym muszę zajmować się babcią i nie poradziła bym sobie bez niego

Gość Balansujacy na krawedzi
Autorko, to ile Ty masz lat? Jesli to nie prowo, to jestes po prostu pusta lalka, ktora leci na kase. Facet owinal Cie wokol swojego palca i jestes uziemiona. Glupich nie sieja.

DLACZEGO ON TAK ROBI ???" no to mamy odpowiedz :) Płaci więc wymaga :) zwykły handel ...

Gość Klaudia . . . ?
Mam 21 lat i nie jestem z nim dla pieniędzy kocham go bo gdybym go nie kochał to bym nie wyszła ze niego za mąż

Gość Klaudia . . . ?
Jak można płacić własnej żonie a trak poza tym to gdybym go nie kochała nie obchodziło by mnie czy sypia z innymi czy też nie

Gość Klaudia . . . ?
sama nie wiem jak wiem że on mnie nie szanuje ale nadal go kocham

Jak mozesz byc z facetem który Cie nie szanuje i tak Cie poniża??" Britnej w imię miłości i dla dobra dziecka :) standardowe wymówki ;) marnie ci ten temat idzie marne prowo oj marne :D

marnie ci ten temat idzie marne prowo oj marne Moze to akurat prowokacja. Ale ja znam taka historie. Moja sasiadka wyszła za sterego pierdziela, poleciala na kase. Ona z 2 dzieci w domu a On latal na dupy. Skończyło sie na tym, że jak wychodził z domu to chował jej wszystkie buty:P żeby czasami nigdzie nie polazła. W końcu chłop padł a babka odzyła.

Gość Klaudia . . . ?
Nie kocham go za pieniądze czemu zaraz sądzicie że kocham go za kase

Gość Klaudia . . . ?
Wiesz co nie wypada się śmiać ale ta historia jest zabawna :) mój mi jeszcze butów nie chowa i nie jest taki stary ma 33 lat

Gość Klaudia . . . ?
No bo kiedy nie lata z dupą wszystko jest pięknie i jest nam razem dobrze ze sobą

Gość całkowicie czarny kot
jak to dlaczego? bo Cie nie szanuje i nie kocha

Gość Klaudia . . . ?
Ale co sugerujesz że to moja wina że nie jest mu dobrze z mojej winy i dlatego mnie zdradza