Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliszka84

staraczki trochę inaczej

Polecane posty

Czesc, a my przez cały weekend gości mieliśmy. Siostra z mężem przyjechała. No i dlatego nie zaglądałam. Ciągle @ nie widać... piwko wszyscy pili a ja nie. Nawkręcałam im że przeciwbólowe wzięłam ;) może jestem w ciąży, może nie... jakoś piwo przez gardło by mi nie przeszło. Tak więc łykam kwas foliowy i czekam czekam... Eliszka zazdroszcze weekendu na wsi. My za dwa tygodnie tez pojedziemy chyba. Moi rodzice maja dom na wsi :D tylko ze tam teraz dziwna atmosfera, bo moj brat sie rozwodzi :( strasznie to wszyscy przezywamy. I on teraz sie do rodziców tymczasowo przeprowadził. Takze ja to raczej nie odpoczac pojadę ale jako wsparcie psychiczne dla rodzicow i brata. Ale i tak sie nie moge doczekac az ich zobaczę :) U nas od rana leje, cienia szansy na spacer nie widzę... Ale tak dzisiaj chyba wszędzie. A strzelę sobie kawusię :D mała spi

hey kobitki,cos mie sie klawiatura stalo i nie moge minek robic.. okresu nie mam,a powinnam dostac ok soboty -poniedzialku,wczoraj zrobilam test i jedna krecha,nie wiem co myslec,moze to jeszcze po tym zabiegu tak jest. Ale ostatni okres mialam po 28 dniach,a teraz nic...na pewno sie nie udalo... pozdrawiam

Monia nie chcę cię nakręcać ale w dniu okresu dosyć często testy wychodzą negatywne, zwłaszcza jak jest cykl krótki. Więc jeszcze nie zakładaj że nie wyszło. U mnie tez była jedna krecha a @ nadal nie widać. Jakaś taka wypompowana dzisiaj jestem. To chyba przez ta pogodę deszczową. Idę pozmywać gary. Może wenę złapię to wrocę zaraz i coś popiszę.

Kurcze mam w domu plagę muszek owocówek :/ nie wiem skąd się ta chmara wzięła. Wetknęłam raid do kontaktu może się potrują. Padam na nos. Chyba lecę spać. Coś tu dzisiaj pusto u nas. Miłej nocy dziewczyny :)

Witam po malej przerwie:) - mialam maly remont w domu i jakos nie po drodze mi bylo do kompa. Myslalam, ze jak tu dzis zajrze, to wyczytam jakies dobre nowiny, ale widocznie ten czas jeszcze nie nadszedl ;) Moje hsg zbliza sie wielkimi krokami i juz zaczynam sie bac, juz prawie czuj ten bol :O Musze tylko zrobic wymaz, zeby sie upewnic, ze infekcja juz zaleczona.. Monia jesli chcesz miec 100% pewnosci, biegnij na beta hcg i staraj sie nie myslec duzo o ciazy - stres i "nakrecanie sie" opoznia okres - wiem cos o tym.. A co do slubu z dzidziusiem - tez to przechodzilam :D ślub wprawdzie tylko cywilny, ale jest:P Teraz troche zalujemy, ze nie bralismy od razu koscielnego, ale ja uparlam sie, ze nie pojde taka gruba do oltarza, bo suknia, ktora mi sie podoba pasuje tylko na szczupla figure i koscielny bedzie, jak urodze. Tylko ze czas leci, a my jakos nie mozemy sie zabrac za organizacje :D No ale co sie odwlecze, to nie uciecze. Uciekam, mam nadzieje, ze jutro nie bedzie juz tak lało...

Hura hura dziewczyny dostałam @ :D Zatem starać będziemy się może w przyszłym roku. A teraz ulga, dla nas jeszcze jednak za wcześnie na drugie. Ciezko bardzo by mi było. Ale posiedzę i popiszę z wami troszkę jeszcze jeśli można :) trzymam kciuki za wsze dwie kreseczki. Mąż ma dzisiaj imieniny :) zrobię pyszna kolację z winkiem wieczorkiem :D Pozdrawiam Was i życzę żeby dzień był miły mimo ponurej pogody :)

Kaemi ja w czwartym miesiącu ciąży brałam ślub i suknię miałam dopasowaną. Nic jeszcze nie było widać :) A bałam się ze bedę szukala na ostatnia chwile nowej sukni bo ja to bardzo szczupła jestem a szybko na wadze przybierałam :) przez całą ciażę 20kg w górę :D No a teraz nic nie zostało :( A bardzo chciałam żeby chociaż 5kg... Ja mam po mamie skłonność do szybkiej utraty wagi, i za cholerę nie mogę potem tego odzyskać. Idę zaparzyć sobie kawkę, maleństwo śpi.

hey:):) no i @ pezyszła.... no nic,trudno,nastepnym razem sie uda :) po tym zabiegu @ mam bardziej bolesny,teraz 3 dni boli mnie i brzuch i krzyż:( buziaki :)

Hej, monia u mnie to samo ;) tez dostałam @, nawet testu nie zdążyłam zrobić. No trudno :) czyli dalej wszystkie próbujemy. W końcu sie uda :) Fiolcia fajnie że u Ciebie nie wyszło skoro nie czujesz się jeszcze gotowa :) czyli co? Ty zaczynasz starania za rok? Kaemi i jak tam z hsg? Termin już masz? A ja ostatnio mam urwanie głowy. Pilnuję bratanicy. Jej rodzice musieli wyjechac pozałatwiać trochę spraw i mi ją podrzucili na tydzień. 2 latka ma. Normalnie buźka to jej się nie zamyka ;) Ale grzeczna, póki co jeszcze za rodzicami nie płacze. We wtorek dopiero po nią przyjadą. Tak więc mam próbkę tego co mnie czeka jesli nam się uda ;) nie jest aż tak źle... :D I ja się zastanawiam czy w tym cyklu nie spasować bo mój kuzyn się hajta :D Moze by tak jeszcze raz poszaleć na weselisku porządnie. Bo już więcej ślubów w rodzinie za szybko nie będzie. Sama nie wiem... No mam jeszcze dwa tygodnie zeby pomysleć ;) Ściskam, pozdrawiam

Gość Lovi258
Witajcie takze sie bo was dolaczam. Tez myslimy z mezem o Drugim Malenstwie synek w grudniu skonczy 2 latka. Jestem juz w strachu bo mialam tylko 1 dzien @ dziwnie sie czuje dzisiaj jadlam ptysia razem z ryba smazona moja mama smieje sie ze napewno jestem w ciazy ale musze poczekac do poniedzialku na wizyte ide do gina to sie dowiem

Gość Lovi258
Witajcie takze sie bo was dolaczam. Tez myslimy z mezem o Drugim Malenstwie synek w grudniu skonczy 2 latka. Jestem juz w strachu bo mialam tylko 1 dzien @ dziwnie sie czuje dzisiaj jadlam ptysia razem z ryba smazona moja mama smieje sie ze napewno jestem w ciazy ale musze poczekac do poniedzialku na wizyte ide do gina to sie dowiem

Cześć dziewczyny, w weekend nie mialam czasu zajrzeć :( zabiegani bylismy jakos strasznie. Co tam u Was słychać? mało piszecie. Widze że nas przybyło troszkę :) witaj Lovi Eliszka ja za rok ;) na pewno nie teraz, już sobie to z mężem dokładnie przedyskutwaliśmy :P A z bratanicą fajnie hehe masz teraz namiastkę tego jak to będzie z dwójką za rok :D Monia październik piękny miesiąc na ślub :) i duzo czasu na przygotowania macie :) Lovi a czemu w strachu? @ tylko przez jeden dzień.... hymmm podejrzana sprawa ;) ja przez calą ciążę nie mogłam znieść zapachu kotleta schabowego, a o zjedzeniu juz w ogóle nie było mowy ;) Moja córa śpi, idę obiad gotować ;)