Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maginika

Obraża się za głupoty

Polecane posty

Gość maginika

Z moim facetem w zasadzie się nie kłócę. Mieszkamy razem, dzielimy pasję ale jest jedna rzecz, która powoduje w naszym przypadku straszne spięcia. Mój chlopak pasjonuje się filmem z reszta tak jak ja, często razem oglądamy filmy i je potem komentujemy i jak ja się z nim nie zgadzam to on zamiast perzyjąc to do wiadomości to się obraża, potrafi sie obrazić na cały dzień. Totalna głupota, zupełnie tego nie rozumiem jak można się obrażać za takie coś. Jak mu mówię, że przeciez to głupota to jeszcze bardziej się obraża, że jestem nieczuła. No szału można dostać z takim. Wasi faceci tez się obrażają za takie głupoty?

Gość kkjjhhf
To dzieciak

Gość maginika
Nie mogę, bo jak z nim nie gadam o filmach to też źle, bo on mówi, że on tylko ze mną lubi dyskutować bo się znam, a jego kumple nie :( Nie wiem mam dość takiego szczeniactwa. Na codzień jest dojrzały ale jak w tym temacie obserwuję u niego zero luzu :(

Gość Ja_na_imię_Kaśka_mam!
To mu powiedz, że sorry kochanie ale nie będziemy dyskutować na ten temat, bo przez to się kłócimy i albo niech sobie znajdzie kolegów od dzielenia sie swoją pasja albo niech tutaj sie wyżywa http://bit.ly/c83y0z to jeszcze może z tego jakieś atrakcje będzie miał. Ja jak wiem, że są drażliwe tematy to ich nei poruszam i tyle.

Gość bardzo czekoladowa
a co on nie rozumie, że masz swoje zdenie, dla mnei to totalny kretynizm takie obrażanie sie za to, że po prostu myślisz inaczej. film każdy ma prawo oceniać wg własnego widzi-mi-się

Gość ale wy glupie jestescie
" viiiiikiiiii mój tez sie obraża za głupoty. faceci tak mają. raz jak mu powiedziałam, że źle tańczy to się całe wesele do mnie nei odzywał. a nie możecie po prostu nie dyskutować na takie tematy?" to zamiast gadac jak pieprzona kretynka, ze zle tanczy, sprobuj INACZEJ ubrac to w slowa. idiotka. powiedz, ze tanczy niezle, ale musisz go podszkolic, w zartach nawet mu to powiedz, a nie ze zle tanczy. gowno wiecie o facetach. ciekawe, jakby ci powiedzial, ze zle gotujesz, zamiast "dodaj wiecej pieprzu". mysl troche dziecko.