Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stich

Co się dzieje???

Polecane posty

Gość Stich

Hej. Mam mały problem mianowicie spóźnia mi sie okres 5 dni. Od dłuższego czasu mialam regularne miesiaczki a moj cykl trwal jakies 30-31 dni. Kochalam sie z chlopakiem 31 lipca bez zabezpieczenia ale nie doszedl we mnie. 16 sierpnia mialam normalna miesiaczke (trwa 6-7 dni). Pozniej od 2 wrzesnia czyli w srodku cyklu plamilam na brazowo i byly tam tez skrzepy krwi. Zrobilam test ciazowy 8 wrzesnia( po poludniu) ale wyszedl negatywny. Teraz nie mam miesiaczki wiec zrobilam drugi test o 12 tez wyszedl negatywnie wiec raczej wykluczam ciaze. Moze ktos z was mial podobny przypadek i odpowie na moje pytanie. Z gory dziekuje.

wiesz kochana, ja mam taki cykl jak Ty i okresu dostałam 17 sierpnia a owulację miałam 1 września , ale skoro te testy negatywne....a te krwawienie nie wiem jak wyjaśnić, jakaś bardziej poinformowana laska niech ci powie.

Gość Stich
Dziekuje za odp :) czytalam ze takie plamienia moga byc przyczyna nadrzerki czy polipu wic moze mam jakas infekcje i to jest przyczyna spoznienia sie okresu. Takie plamienia z krwia to tez oznaka poronienia...jesli ktos jest w ciazy...

Gość Stich
Dodam jeszcze ze nie mam zadnych innych objawow procz spoznienia miesiaczki i jestem przeziebiona...