Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadmierny popęd seksualny

Problem z nadmiernym popędem seksualnym.

Polecane posty

Gość 5 razy dziennie?
:o

5 razy dziennie w czasach mojej świetności też mi się zdarzało :D Teraz już się zestarzałam, paluszek nie daje rady :D Reumatyzm dokucza :D

Gość macie za wysoki testosteron

Gość Gruszka C
aa.. to dobrze wiedziec :) myslalam ze facetow kreca tylko nagie laski. albo w majtkach. moj fa et natomiast mnie wkurza bo N|E podniecaja go skape koszulki do spania, ani jakies dodatki erotyczne :( tylko od razu mnie rozbiera do naga. głupie to. nie ma wyobrazni za grosz.

Gość Gruszka C
lubie koszuleczki z koronka albo puchate, ze stringami ktore ładnie opinaja pu.pcię :) przez takie koszulki widac piersi i gdy sa one nabrzmiałe to az ccha wyjsc z tych koszulek. lubie tez majteczki wykrojone mocno, ktore odsłanaiaja łono :) lubie masaze pupci i brzuszka :) ale tez lubie lizac siusiaka :) jak jest głądki i łądny

Ale ja już pisałam, to zupełnie na przekór jest i niezgodne ze stanem rzeczywistym :p Cytując takiego jedenego fajnego gościa, jestem niewinna jak lilija :D

Gość Gruszka C
:D:D:D:D:D

Gość to nie jest normalne
:p

Jestem :classic_cool: Tak Gruszko , przez Ciebie. :D :P Wiem że nie jest normalne . Do tego przy pierwszej i drugiej masturbacji mam obfity wytrysk . A zawsze miałem przeciętny . Perwersjo często tak jest . Ale z Ciebie i tak niezłe ziółko musi być. :P

Gość stąd do nikąd
Nie może być wiele prawd o człowieku.

"Nie może być wiele prawd o człowieku." O człowieku nie, ale o forumowym nicku może być bardzo wiele.

Gość Gruszka C
a teraz powiedz jak to robiles? czy do tego uzywasz zawsze nawilzacza? i gumki czy bez ? i co sobie wtedy myslisz gdy to robisz? bo wiesz, wydaje mi sie ze dłuzej trzymany w napieciu poped, pozwala potem na lepszy orgazm :) a jesli ty tak trzepiesz czesto, to chyba juz te kolejne sa słabsze ??:)

Może to wygląda że pieprzę co popadnie i niestały w uczuciach jestem , ale tak nie jest . Nie jest Perwersjo .:P Gruszka tradycyjną metodą bez ulepszaczy . :classic_cool: Najlepszy orgazm osiągam za 2 i 3 razem . Następne też niezłe . Pierwszy tylko napięcie znosi, ale też nieźle jest . :D Perwersja skoro masz męża i szczęśliwa jesteś to nawet nie próbuję Cię podrywać .

Nie mam powodów, żeby Ci nie wierzyć :D Po prostu wolę od razu postawić sprawę jasno :D P.S. Rzadko kogo ostrasza bycie mężatką ;)

Gość la senzaa
ja tez mam duzy temperament i libido:) seks uprawiam 3-4 razy wtygodniu, ale dla mnie to za mało, wiec w zasadzie codziennie dodatkowo robię sobie sama dobrze:D masuję łechtaczkę, wejscie do pochwy, miętoszę piersi... lubie przedłużać te chwile przyjemnosci do maksimum, gdy czuje, że już dochodzę to zwalniam ruchy i masochistycznie czekam, az moja cipka bedzie doslownie wyła o rozkosz:D wtedy przyspieszam pieszczoty i mam silny, bardzo silny orgazm:) za chwilę znów to zrobię och:)

Gość la senzaa
autorze, opisz jak to robisz?:) posuwasz dłonią po penisie, zaciskasz pięść, masujesz sobie jądra? podnieca mnie męska masturbacja:) siedze w legginsach na kanapie i juz czuje, ze robi mi sie wilgotno:classic_cool: