Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkafrotka

prezent na obrone

Polecane posty

Gość malutkafrotka

Witam! Moj chlopak ma niedlugo obrone pracy magisterskiej. Ukonczyl kierunek elektroniczny. Chcialabym mu cos podarowac. Ostatnio daje same praktyczne prezenty (zegarki, koszule, krawaty itp.), a to jest dobra okazja zeby to zmienic :) Dodam jeszcze ze moj chlopak jest bardzo imprezowy i towarzyski i po obronie organizujemy duza impreze. Chcialabym aby dostal ode mnie cos radosnego i pasujacego do okazji :D Mam juz koszulke z nadrukowanym krawatem i napisem " mów do mnie magister inżynier ..."-napewno ja zalozy w impreze:P, myslalam zeby dac mu dodatkowo formularz rejestracyjny na bezrobotnego do urzedu pracy i jeszcze pare innych smiesznych drobiazgow z tym ze nie mam pomyslow. Dodam ze ma kilka dni pozniej ma urodziny na ktore planuje dac mu pozadny portfel, takze teraz chce ruszyc glowa i cos wymyslic :) Prosze o rady :)

Gość malutkafrotka
hej hej, nikt nigdy sie nie bronil? :)

Gość zrob po srodku
dupy mu daj :O na obrone prezent?

Gość karrammmboolll
Dam Ci jedną zajebistą radę. Po prostu zrób mu loda i to wystarczy za wszystkie głupie prezenty i beznadziejne podkoszulki. Założy taką tylko po to żebyś się szmatławo nie czuła. Chcesz mu zrobić radość to klękaj do miecza.

Gość malutkafrotka
to za mało, robię co dzien

Gość karrammmboolll
To zrób to przy kasie w Biedronce

Gość malutkafrotka
o lepszym prezencie nie slyszalam, z tym ze wole na kasie