Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

elżunia z klanu jest mega wkurwiająca

Polecane posty

Gość talerzowa
mnie bardziej wkurwia grazynka

Gość talerzowa
a ten maly pawelek sie wyslowic sie moze

🖐️ :) Mintaja, Ty też oglądsasz klan :D ? najbardziej lubię Pawełka juniora :) jest taki słitaśny :)

nie nie ogladam, ale czasem zerkne jak jestem i to leci :) widze teraz ze sie konczy juz klan :classic_cool:

Gość talerzowa
Pawelek junior mnie wkurwia najbardziej az zaraz rozjebe telewizor jak go jeszcze raz tu zobacze

Gość Rysiu z klanu
jest the best!:classic_cool:

mnie raczej wkurwia podejście Kryśki i Pawła :D 'zamiast na judo zapiszemy Cię na taniec :D ' są nadopiekuńczy :O

czytałam, że elżunia będzie żałowała tych spotkań z krysią, bo mogłaby w tym czasie biegać :D

Gość talerzowa
Elzunia teraz na studia idzie wiec na inaugarcje musi dobrze wygladac dlatego tyle biega

Gość bethaaa
a mnie wkurwia ze we wszystkich serialach sa idealne mieszkania, zajebiscie urzadzone, posprzatane, zajebiste ciuchy... jezeli chodzi o klan to najbardziej mnie wkurwia monisia (pseudopiosenakrka) gra beznadziejnie, sztucznie. Poza tym wkurwia mnie Paweł i Kryśka i ich zajebiscie udane zycie malzenskie. Elżunia tez mnie wkurwia bo ciagle ma mine cierpietnicy i łamiący sie glos ak jakby miala zaraz sie poryczec. Maciek z klanu wyglada coraz gorzej z tym serialu. No i wszystkie dzieciaki ktore graja w tym filmie tez mnie wkurwiaja

koldor jak ja bylam w 3kl to juz we wrzesniu nie liczylam jedynek z samego polskiego a Ty tu same piateczki no no ladnie pogratulowav:)