Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czaterynka

wrażenia z czaterii

Polecane posty

Gość czaterynka

Jestem na czacie katowickim. 90% to żonaci, 5% fajni ale nie chcą się wiązać, 5% starzy kawalerowie. :o co tam robią żonaci?????? w głowie się nie mieści :o Mam 30 lat, jestem po rozwodzie i niekiedy klikam sobie ale tam wszyscy chcą sexu, a jeżeli nie, tojakieś fajtłapy :o

Gość czaterynka
a żony ślepe? tam czatuje wieczorem nawet 550 osób, a dajmy na to 70% to faceci, to co, żony mają klapki na oczach?

Gość Estellla
Ja też siedzę na Katowickim i powiem tak: Kawalerowie - to jacyś nieudacznicy życiowi o wyglądzie shreka. Żonacie, to mmm... wiadomo. W większości niezłe ciasteczka ;) No i oczywiście nasza młodzież, ale na tych szkoda czasu :D

Gość czaterynka
ja jestem po rozwodzie, nie mam dzieci nie szukam sponsora, sama zarabiam, sama mieszkam i mam wrażenie, że jestem jedyną normalną na tym czacie :o

Gość czaterynka
fajni faceci są zajęci, fajne kobiety są wolne albo rozwódki i mamy konflikt interesów :D najlepsze jest to, że panowie shrekowie, mają kosmiczne wymagania :D 40 lat, kawaler i wymaga :classic_cool:

Gość buaaaaaaaaaaahahaha
"fajni faceci są zajęci, fajne kobiety są wolne albo rozwódki" tak sobie tlumacz :D

Gość buaaaaaaaaaaahahaha
"40 lat, kawaler i wymaga" lepiej 30, rozwodka, pewnie jeszcze dzieci i wtedy wymaga? :D

Gość Estellla
Taak dokladnie jak mowisz :D Taki shrek jeden z drugim wymagaja bog wie czego,a sami ze tak powiem nie dosc, ze wygladem nie powalaja, to nic soba nie reprezentuja ;) Ale zawsze jest sie z czego posmiac :D

Gość czaterynka
napisałam głąbie, że nie mam dzieci :)