Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffff00

jestem STRASZNIE WKURZONA na mojego faceta!!!

Polecane posty

Gość ffffff00

Rozumiem, że miał okropny dzien w pracy. Prawie zawsze ma "okropny dzien w pracy" , a wtedy ja go wysłuchuję, wspieram... Wczoraj miałam zabieg dłutowania ósemki i czuję się naprawdę okropnie. Spuchłam,nie mogę jeść, okropnie boli mnie cała lewa strona twarzy... on teraz pracuje przez miesiąc w innym mieście. Jestem teraz zupełnie bezuzyteczna. leze caly dzien przed tv i pije cos przez rurke, bo nie moge jesc. czuję się samotna i jest mi źle. I jak mu to powiedziałam przez telefon, to zmienił temat. Po chwili spróbowałam znowu, a on...znów zmienił temat. Więc zapytałam sie go czemu to robi? a on : ale czego ode mnie oczekujesz? co ci mam powiedziec?!? powiedzialam wiec, ze czuje sie okropnie,ze myslalam ze jakos mnie wesprze, bo ja zawsze go wspieram. odpowiedzial,ze wszystko bedzie dobrze, ale bylam juz tak wnerwiona,ze powiedzialam,ze zycze mu milej nocy i sie rozlaczylam. wrrrrrrrrrr faceci sa do bani :(

Gość kochac czy nie kochac
niestety to naprawde gorszy gatunek :( i przykro mi to stwierdzic bo lesbijka nie jestem i wciaz marze o facecie Thorgalu co zawsze bedzie mnie wspieral i kochal..a co do Ciebie i Twojego facia to jak w tak blahej sprawy on nie wie co ma powiedziec ! i jak sie zachowac to zastanow sie nad dlasza znajomoscia, zebys nie zostala z reka w nocniku w przyszlosci..

skoro faceci są do bani to nie rozumiem co z nim jeszcze robisz?

Gość ffffff00
wkurza mnie to bo na codzien potrafi byc kochany itp itd... ale jesli chodzi o wsparcie w trudnych chwilach to jest chwilami naprawde ciezko:( szczegolnei ze on zawsze znajdzie 100 powodów dla ktorych to ja jego powinnam wspierac w tej chwili a nie on mnie. i kolejne 200 powodów dla ktorych on ma w danej chwili duzo gorzej.

bo to tak zawsze jest, pomyśl co się dzieje u facetów jak są chorzy.... ojeeeej, taki ja biedny, herbatkę zrób, obiadek podaj, a jak ty chora jesteś to z kumplami buja się na piwo...

troche juz w zyciu przeszlam i wiem na pewno, ze czlowieka poznaje sie po tym czy mozna na niego liczyc kiedy sie go potrzebuje! z facetem, z ktorym jest milo kiedy jest wszystko ok mozna sie kumplowac, taksamo zreszta z kolezanka, ale kochac czy przyjaznic trzeba sie z osobami, ktorzy sa kiedy ich potrzebujemy i starja sie stanac na wysokosci zadania

tylko gdzie go znalezc?:) Thorgala oczywiscie :):)

Gość pastafarianka reaktywacja
no widzisz. teraz traktuj go tak, jak on ciebie

Gość aiaiaiiaia
masz racje-ostatni wpis. ja sie wlasie przekonuje, ze ma mnie totalnie w dupie, nie umiem go olac :(

Gość ffffff00
dokladnie. mam go teraz w dupie. moze miec i najgorszy dzien w zyciu - trudno. tez znajde zaraz setki powodow dla ktorych ja mam gorzej. ciekawe jak sie wtedy poczuje:/ tylko jest mi cholernie przykro, bo naprawde potrzebuje go teraz:( szczypie sie tylko po palcach, zeby mu nie napisac niczego.