Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana ;]

do tych co są na bieząco z 'm jak miłośc'

Polecane posty

Gość zdezorientowana ;]

jest ktoś na bieżąco z m jak miłość ? może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z natalką i tym że nie chce wrócić do domu ? oglądałam wczoraj fragment pierwszy raz po wakacjach i jestem kompletnie zdezorientowana :p .

koleżanka nagrala jej zwierzenia o chlopaku i jej fantazje na jego temat i włożyła w neta - wszyscy obejrzeli i mają polewke z Natalii. jesienne wieczory z serialami - oł jeee :classic_cool:

zwierzyła się jakiejś koleżance w szkole, że kocha na zabój jakiegoś kolegę i co by tam z nim chciała robić a ta nagrała to na telefon i puściła na net

Gość Natalka zwierzyła się
koleżance z erotycznych fantazji na temat chłopaka w którym się zakochała,a ta koleżanka umieściła ten film w internecie i Natalka uciekła z domu

Gość a mnie ciekawi co to były
za fantazje:D

Gość cvbcvbcgfhgfhgfhgf
że chciała by mu robić lodzika co wieczór i to takiego z połykiem

Gość takie to niepozorne
a tu proszę, Natalka k... niezła :D

no, wszystkich ciekawi i to będzie temat na kolejne 15 odcinków ;) a jak Hanka miała chwilkę słabości w gabinecie swojego dyrektora, to ten jej odgarnął kosmyk włosów... z tego to dopiero będzie aferka, czuję ;)

Gość zdezorientowana ;]
dzięki dzięki 🌼 swoją drogą co to za straszna dziewucha :p

Gość kambumbak24
Natalka stała się ofiarą cyberprzemocy ze strony koleżanki. Jako typowa kretynka z gimnazjum zwierzała się swojej najlepsiejszej psiapsiółce z miłosnych zawirowań. Tymczasem tamta zdzira zrobiła z bidnej Natalii kretynkę przed całą szkołą. Lucjan dalej wspólnie z Mariankiem i Budyniem gwałci kozę po kryjomu w szopie. Barbara jest ciągle oziębła co przekłada się na relacje Hanki z Markiem. Dyrektor wciąż chce Hance zajrzeć w szparę, ale jest zwykłą pipą dlatego Hanka woli Jaroszego, który nie żyje. Sebek odgrywa się na blondynce Kaśce, Marta planuje ślub z jakimś szczylem, a Łukasz odkrywa uroki masturbacji. Mateuszek dalej ma wadę wymowy, Zosia mówi jak niedorozwój, a Tomek cały sezon naprawia motor.