Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarpan

Sewisy samochodowe ?

Polecane posty

Gość Lupek
Dla mnie "naj" Irmar na Makuszyńskiego: Wszystko ok doświadczeni mechanicy szybka naprawa usterki Polecam !!!

Gość Marcin Kowal
Wymiana napinacza paska klinowego i samego paska (napędzającego m.in. alternator). Naprawa wykonana szybko i sprawnie, koszt i zakres naprawy konsultowany telefonicznie przed realizacją. Kto tego dokonał? Irmar z Krakowa

Gość Piotrek00000
ja też moge polecic Irmar jeśli chodzi o kraków i okolice

Gość gość
najlepiej wybierac serwisy w swojej okolicy, które się specjalizuja w danym temacie, przykładowo ostatnio mialam problem ze sciagnaiem z drogi, okazalo się, ze to program z maglownica, wiec pojechałam na regeneracje maglownicy do euroreg, tam glownie się tym zajmuja, ale super mi zrobili, nic nie sciaga, nic nie puka.

Gość HenrykJ
Zauważyłem, że jak idzie jesień to samochody dużo częsciej się psują. Nie wiem od czego to jest zależne. Ja niedawno też musiałem poradzić sobie z zepsutym samochodem. U mnie padła przekładnia kierownicza i musiał bym kupić nową, gdyby nie http://www.przekladniekierownicze.eu/ . Poszukując nowej dowiedział3m sie że mogę oddać moją przekładnie do nich do regeneracji i miej mnie to wyniesie.

Gość gość
My bardzo często. jednak niektóre rzeczy, zwłaszcza przewody hamulcowe kupujemy sami w www.polwent.com.pl , bo są wytrzymalsze od tych, które kupują w serwisach.

Gość gość
W Łodzi na Giewotn chyba 18 jest turbo-tech: www.turbo-tech.eu właśnie specjalizują się w naprawie turbosprężarek. Serwis niedrogi, szybko realizją wszystkie zamówienia.

Gość Danielos00
Polecam Irmar srewis na Makuszyńskiego w Krakowie. Do zakładu zgłosiłem się na zwykłą wymianę łożysk tylnych, podczas naprawy wynikły komplikacje gdyż była potrzeba ściągnięcia większej ilości elementów jak to bywa w kilku letnich autach śruby korodują i się zrywają. Mechanik przytomnie zareagował zawołano mnie i pokazano problem zanim uziemiono samochód. Finalnie zamówiono potrzebne części i zrobiłem auto w innym terminie. polecam

Gość gość
Znam dobry serwis kół i opon - http://speedgum.com.pl/ . Nieraz korzystałem z ich usług i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolony.

Gość Blanka_Blanka
IRMAR SP. Z O.O. ul. Makuszyńskiego 19 31-752 Kraków t=u mnie nigdy nie oszukali

Gość gość
ja znam parę punktów w Lublinie, z którymi warto współpracować, np. w naprawie silnika specjalizują się w http://www.diesel-service.info.pl/ szybko zajmują się naprawami

Gość gość
Pamietajcie ze jak bedziecie mieli wymieniac przewody hamulcowe to trzeba postawic na te najwyzszej jakosci. Zerknijcie na strone www.polwent.com.pl/ tam na pewno znajdziecie te ktorych szukacie.

Gość gość
Co prawda mieszkam w Lublinie, ale swoje auto serwisuję w Euromaster WULKANO PERFECT w Świdniku. Korzystam z tego serwisu już od dłuższego czasu. Mam tez do nich zaufanie i chyba nie zmieniłbym na inny nawet bliżej położony.

Gość gość
Ja oddawałem auta do różnych mechaników, w chwili obecnej mam kilku swoich sprawdzonych. Ostatnio regeneracje maglownicy robilem w Euroreg. Mysle, ze najwazniejsza sprawa to znalezc specjaliste w swojej dziedzinie, który zajmie się naszym autem.

Gość gość
ja korzystam zawsze z uslug zaufanego warsztatu, ktory wydaje mi sie, ze od zawsze jest moim wyborem numer jeden – www.autouklad.pl polecam kazdemu

Gość gość
Ostatnio jak miałem problem z autem to oddałem je do serwisu fabrycznego przy daimlera w warszawie. Miesci się tam serwis mercedesa z wlasna blacharnia i lakiernia. Nie ryzykowałbym z odawaniem auta do mechanika zwykłego chyba ze wiedziałbym, ze to jakis specjalista od danej marki aut i ze ma porządnej jakości warsztat.

Gość gość
osobiście mogę polecic ludzi z www.autouklad.pl wszelkie usługi wykonuja naprawde profesjonalnie, a do tego maja bardzo atrakcyjne ceny

Gość Amelia567
A co powiecie na ten bezpłatny przegląd samochodu na linii diagnostycznej w Krakowie na Wadowickiej - http://twojmechanik.com/ Warto z takiego skorzystać?

Gość gość
Mam właśnie ostatnio problem z przekładnią w samochodzie ciężarowym i myślę, że podjadę do Euroreg, szwagier mi o nich opowiadał, że to dobra ekipa i mają doświadczenie w naprawach przekładni

Gość DominikaH
Miałam niedawno takiego pecha, ze padła nam przekładnia kierownicza. Ja sama nie bardzo znam sie na samochodach ale mechanik zaproponował regeneracje. Poszukałam trochę i udało mi sie tutaj www.przekladniekierownicze.eu znaleźć możliwość regeneracji naszej przekładni kierowniczej. Dobrze, ze wszystko było zrobione szybko i fachowo.

Gość gość
ja za to w temacie regeneracji maglownic i nie tylko mogę śmiało polecic warsztat www.autouklad.pl korzystałem już z ich usług i mogę polecic, terminowość i jakość działań przede wszystkim

Gość gość
ja potrzebuje wlasnie serwisu, który zajmie się regeneracja mojego układu kierowniczego, znajomy bardzo polecal mi warsztat www.autouklad.pl myslicie, ze to będzie dobre rozwiązanie?

Gość Wika1212
Tego serwisu nie znam ale wiem że w Auto-rege znają się na tym. Wejdź sobie na http://www.przekladniekierownicze.eu/ Najlepsze jest to że możesz to wysyłkowo zrobić. Przyjdzie do Ciebie nowa przekładnia a mechanik Ci ją tylko wymieni. Ceny są przystępne i jest gwarancja

Gość Irina1
W kwestii Auto-Rege dołączam do poleceń, to naprawdę dobra firma. Przede wszystkim można zaoszczędzić sporo czasu bo najpierw wysyłają maglownicę do nas, a dopiero potem odsyłamy swoją. Jeśli ktoś ma problem z maglownicą to szczerze polecam.

Gość gość
Ja często odwiedzam mój zaprzyjaźniony warsztat samochodowy w Opolu www.mechanika-opole.pl. Maja dobre ceny i szeroki zakres działań.

Gość jana090
jak serwis to tylko Irmar Serwis w Krakowie - super cena za wymiane klimatyzacji i przegląd szczelnosci

Gość Janek_00
U mnie tylko Irmar w Krakowie. Wymiana rozrządu i klocków hamulcowych w Citroenie szybko i profesjonalnie. Nie ma żadnych zastrzeżeń. Wizyta umówiona na godzinę odbiór w tym samym dniu.

Gość rogaty szogun
ja też polacem www.irmarserwis.pl

Gość gość
ostatnio byłem w serwisie Euromaster bardzo szybko wymienili mi klocki i tarcze hamulcowe. Wszystko fajnie chodzi, jestem zadowolony i uważam że tam warto przyjechać z samochodem

Gość gość
www.abcarserwis.pl - a widziałyście ten?? Mają 22 letnie doświadczenie w zakresie serwisu i napraw samochodów Volvo. Może warto się zainteresować